Puhahaha adam akıllı cevap veremiyorsun madem rahatsız oluyorsun git engelle beni umrumda değilİşsiz güçsüz oturduğu yerden millete sallayan veledin tekisin ağlamaya devam et.
At gözlüğü takıyorsunuz işte bunu kabul edin bence
Puhahaha adam akıllı cevap veremiyorsun madem rahatsız oluyorsun git engelle beni umrumda değilİşsiz güçsüz oturduğu yerden millete sallayan veledin tekisin ağlamaya devam et.
Yav npcsin neyine cevap vereyim ? Kerem hocaya bile dedirttin bunu. Git sosyalleş kafayı yersin yakında benden demesiPuhahaha adam akıllı cevap veremiyorsun madem rahatsız oluyorsun git engelle beni umrumda değil
At gözlüğü takıyorsunuz işte bunu kabul edin bence
Adam akıllı cevap veremiyorsun daha boş boş yorum yapıyorsun bana ne bakıyorsun sen kendine bak.Yav npcsin neyine cevap vereyim ? Kerem hocaya bile dedirttin bunu. Git sosyalleş kafayı yersin yakında benden demesi
Usta yanlış anlama ama ssk gibi sosyal yapılanmalar zaten hep zararda olmak zorunda eğer ki zararda değilse normal değildir.CHP sicili bozuk Kılıçdaroğlu nu çıkarmayacaktı! SSK yı batıran adam ülkeyi hiç yönetemezdi, millet en azından Erdoğan'ın İstanbul da neler yaptığını biliyor adam bi imaj yarattı tabi ki de kolay kolay kaybetmez
Banka şuan 22 den felan veriyor
bizim burda manavda 9 tl kim kime ne kazıklarsaSoğan alıcak parası yok birçoğunun hala oy veriyolar ya
Mesaj otomatik birleştirildi:
yıl sonunu görmez bence 40 olması cs bet sitelerine 3 5 atayım bende katlarsam kâr yaparım bari
bizim burda manavda 9 TL kim kime ne kazıklarsa
Rte adam bari KK aday olmasaydı başka biri olsaydı o zaman düşünürdümSoğan alıcak parası yok birçoğunun hala oy veriyolar ya
Mesaj otomatik birleştirildi:
yıl sonunu görmez bence 40 olması cs bet sitelerine 3 5 atayım bende katlarsam kâr yaparım bari
Bunca zaman bunları kendi ağzına oyuncak eden devlet büyüklerinden sonra benim yaptığım devede kulak. Hep devlet büyüklerinden duydunuz biraz da benden duyun.Şaşırılacak kadar cahil ve saygısızsınız. Bir kişinin söylemlerinden yaptığınız alakasızca çıkarım ile varsa kendinizin dini hassasiyetinizle yada başkaların dini hassasiyetine saygısızlık ediyorsunuz.
Şaşırılacak kadar cahil ve saygısızsınız. Bir kişinin söylemlerinden yaptığınız alakasızca çıkarım ile varsa kendinizin dini hassasiyetinizle yada başkaların dini hassasiyetine saygısızlık ediyorsunuz.