Yok atmazlar.Kral belki bir el atarlar atmazlarmı ?
Yok atmazlar.Kral belki bir el atarlar atmazlarmı ?
El atarlarda da farklı bir şekilde. Kol da olabilir.Kral belki bir el atarlar atmazlarmı ?
Ekonominin başına getir Mehmet Şimşeği, adama hiç karışma. İzle ekonomi nasıl toparlanıyor.Kral belki bir el atarlar atmazlarmı ?
Dur bakalım ne olacak sonumuzAntalya'da deniz kenarlı ev alan bile var.
Öyle zaten gurbetçiler oy kullanması doğru değil bence.
Hala aynı politikaya devam edecem diyor ErdoğanEkonominin başına getir Mehmet Şimşeği, adama hiç karışma. İzle ekonomi nasıl toparlanıyor.
Ohaaa batıyoralmanya batıyor
O zaman biz bittik.Hala aynı politikaya devam edecem diyor Erdoğan
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ohaaa batıyor
Kadınlar yüzünden erkekler işsiz kalıyor diyen bir adam mı düzeltecek. Güldürmeyin beni. Özgür demirtaş gibi insanlar varken bunları söylemek ne bileyim Bilge Yılmaz vs üzücüEkonominin başına getir Mehmet Şimşeği, adama hiç karışma. İzle ekonomi nasıl toparlanıyor.
Evet, bu yüzden Mehmet Şimşeğin geleceğine ihtimal vermiyorum. Umarım şu politikadan dönülürde 3-4 sene içinde rahat nefes alırız.Hala aynı politikaya devam edecem diyor Erdoğan
Hocam saydığınız adamları bende isterim ama Ortodoks ekonomi politikalarına dönülmesi için en azından Mehmet Şimşek gelsin istiyorum. Bilge Yılmaz, Özgür Demirtaş zaten gelemezki.Kadınlar yüzünden erkekler işsiz kalıyor diyen bir adam mı düzeltecek. Güldürmeyin beni. Özgür demirtaş gibi insanlar varken bunları söylemek ne bileyim Bilge Yılmaz vs üzücü