Neler Yeni

Dolar 7.19 oldu firsatcilar sizi de unutmicaz...

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Bakkal desen sadece anlardım da grossmarketler de nasıl da görmedin ya :) Araştırmanı öneririm biraz.
Migros gibi büyük firmalarda ne gibi alçaklık var ki? A101, BİM gibi her mahalleye kurulanlar hariç onlar zaten milletin işine posta koyma derdindeler.

Chapin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,085
İsim
.
RX 580 8 GB 5000 TL go prrr.

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
Migros gibi büyük firmalarda ne gibi alçaklık var ki? A101, BİM gibi her mahalleye kurulanlar hariç onlar zaten milletin işine posta koyma derdindeler.
Hocam onlar alçaklıklarını başta yaptılar zaten. BİM, A101'den bile ürünleri daha pahalı fiyatlara satıyorlar en başından beri.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Dolar yukseldiginde aninda fiyatlari yukari ceken ama dustugunde 3 maymunu oynayan esnaf sizide unutmicaz...
1 dolar 7.19 TL....
Hadi ekran kartını anladık ulan bu yağlara ne olmuş

KOMİNİC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
SAMET DEVİR

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Hadi ekran kartını anladık ulan bu yağlara ne olmuş
Ülkede ayçiçeği üretimi yok. Çay fiyatları da uçtu 1 kiloluklar ucuz gibi gelse de 1 ayda çayı seven bir aile 5 kg çayı bitirebilir. Bütün ürünlerin fiyatı arttı. Ülkede üretim yok tüketim anlamında.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Ülkede ayçiçeği üretimi yok. Çay fiyatları da uçtu 1 kiloluklar ucuz gibi gelse de 1 ayda çayı seven bir aile 5 kg çayı bitirebilir. Bütün ürünlerin fiyatı arttı. Ülkede üretim yok tüketim anlamında.
Gıda anlamında üretim yok demek bu ülke için bence fazla iddialı olur. ABD nin neredeyse 2 katı kadar üretimimiz var

Mojo jojo

80+ Silver
Yoo, sadece teknoloji esnafları fırsatçılık, aç gözlülük, alçaklık yapmıyor. Her alanda esnafların çoğu böyle.
Haklısınız. Gereksiz yere pahalıya satmaya çalışıyorlar. Sadece oyun, PC gibi şeyler değil temel ihtiyaçlarda gereksiz pahalı

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Gıda anlamında üretim yok demek bu ülke için bence fazla iddialı olur. ABD nin neredeyse 2 katı kadar üretimimiz var
Bir ürün yoksa fiyatı yüksek olur. Tabi devlet bunu ters uygulayabilir onu bilemem. Üretim olsa bile raflardaki ürünü alacak alım gücü artık kalmadı.

Tel Vurdu Beni

80+ Bronze
Bak işte bu konuya böyle saçma sapan cevaplar geldikçe biz daha çok bekleriz fiyatların ucuzlamasını. Adam öyle ya da böyle doğru ya da yanlış her neyse fiyatlara karşı tepkisini koymuş. Siz bunu desteklemek yerine daha konuyu alaya alıyorsunuz neden?!
6k etmeyecek kartın millete 9k paradan itelenmesi hoşunuza mı gidiyor? Anlamıyorum ki insanları! Elin adamlarının 500 - 600 birime aldığı ürünü sen burada 9k para veriyorsun! Daha da üstüne bunu sorgulayan kimseleri alaya alıyorsun!
Şimdi başlamayın dolarmış vergiymiş miningmiş falanmış filanmışmışmışmış bık bık bık bık! Bunlar yokken de biliyoruz fiyatları!
Daha satıcılar fiyatları neden böyle yaptıklarına bahane bulamadan biz veriyoruz ellerine bahaneyi!

Bazen Aziz Nesin'in Türkiye'nin %50'si hakkında bahsettiği durumun gerçekliğini düşünmüyor değilim!

Top Bottom