Neler Yeni

Millet ittifakı seçimi kazanırsa ekonominin başı Ali Babacan olacak

İceWolf

80+ Silver
Halk tv ye özgür medya mı dedim ben veya fox' a?

Halk TV zaten CHP medyası. Fox ise muhalif medya. %100 tarafsız haber türkiyede zaten imkansız. %50 ye en yakın benim bildiğim habertürk var. Allahtan TV izleyecek kadar düşmedim belki habertürkü de yanlıs biliyorumdur
HALKTV CHP MEDYASI İDİ, AMA ARTIK DEĞİL. Bence sahibinin kim olduğunu ve ne işler yapıp kimlere hizmet ettiğini bir araştır derim.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
HALKTV CHP MEDYASI İDİ, AMA ARTIK DEĞİL. Bence sahibinin kim olduğunu ve ne işler yapıp kimlere hizmet ettiğini bir araştır derim.
Çokta umrumda değil açıp izlemiyorum güvenilir değil. Keza atv sabah falanda izlemiyor herkes birinin köpekliğini yapmak peşinde.

burkavuk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
burak kavuk
Beyler düzgünce fikir beyan etmek varken ona foncu buna şunun adamısın gibi laflara gerek var mı.
Herkesin bir şeylerden yana olumlu olumsuz fikri var yeri burasıdır değildir o ayrı mesele tabi ki, ama bırakın artık şu belirli belirsiz yaftalamaları.
Ülkede dürüst liyakat esaslı siyaset mi var ki bizler bur da haklı haksız arıyoruz.
Gelende gidende gün sonunda kendi çıkarını cebini düşünüyor.
Bizim o parti bu parti demeden önce kendimize bakmamız lazım toplam olarak, unutulan veya hatırlaması işimize gelmeyen insani değerlerimizi yeniden kazandırmamız lazım.

İceWolf

80+ Silver
Buraya ekşi sözlükle karıştırdınız herhalde troll bey. Büyük harflerle yazınca çok mu akıllı sanıyorsunuz kendiniz?
Pardon Halktv sahibi İngilterede yaşayan biri, foxtv de amerikanın malı demek trollükmü? Bilmiyorsan araştır, yalansa doğru bilgiyi yaz. Ama doğru bilgi konuşulmasın ve öğrenilmesin istiyorsanda insanlara TROLL demeye devam et.

Çokta umrumda değil açıp izlemiyorum güvenilir değil. Keza atv sabah falanda izlemiyor herkes birinin köpekliğini yapmak peşinde.
Seninle aynı fikirde olacağımızı hiç düşünmezdim...

İceWolf

80+ Silver
Erdoğancı olmasan aslında güzel adamsında işte. Sanki biz isteyerek CHP li oluyoz
Zorla Erdoğancı yapacaksınız beni o alacak. Ben isteyerek ve bilerek bulunduğum yerdeyim. Ama Türkiyedeki ana medyanın Yahudilerin kontrolünde olduğunun gayet farkındayım. Kimisi dindar, kimisi solcu, kimisi ocu, kimisi bucu. Ama hepsi kardeş ve kitlelerini kontrol ediyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,282
Üyeler
163,633
Son üye
westerman
Top Bottom