Neler Yeni

Millet ittifakı seçimi kazanırsa ekonominin başı Ali Babacan olacak

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,253
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
ben gitmiyorum da size bu önyargı nerden geliyor para aldıklarınızdan mı :D cem uzan mantığıyla sizi kim gönderdi sizi kim fonluyor
Para alsam bu forumda mı olurum o kafa sizde vardır varsa :ROFLMAO:

İceWolf

80+ Silver
Hepiniz gidiyorsunuz caniiiim. Erdoğanın tabiri ile "Ananızı da alıp gidiyorsunuz"
Ama erdoğanla beraber.
Asıl siz gidin, İranlı-Ermeni çocuğu Başkanınızla beraber ister İrana ister Ermenistana....

Sizde başkanınızın dediği gibi TIPIŞ TIPIŞ OY VERECEKSİNİZ. Kalkıpta burda özgür birey numaraları çekme bize :)

Eeeee Amerika-Avrupa her ay Türkiyede besledikleri köpeklerini yayınlıyor. O listelerde pek AKP li yok ama bolca CHP li dolu.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,253
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Eeeee Amerika-Avrupa her ay Türkiyede besledikleri köpeklerini yayınlıyor. O listelerde pek AKP li yok ama bolca CHP li dolu.
Sabah, takvim, aydınlık, akşam, ahaber falan da ÖZGÜR basın sanırım :ROFLMAO:

Keyfen

80+ Bronze
kanka allah için şunu bir kanıtlayın ben de kurtulayım sizde :D benim bir yere gittiğim yokta valla üzülüyorum size
propaganda yapıyorsun başka bişi değil, aklı zikri yerinde genç nüfusun 2 ay daha sabret

İceWolf

80+ Silver
Adı neydi yaaaa, TELESKOPMUYDU? yok yok MEDYAMİKROSKOPMUYDU? yok yok oda değildi, Neydi ya adı, her ay MİLYON DOLARLAR AMERİKADAN PARA alan çok güzide medya şirketimizin adı.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,504
İsim
ArtiAnius
kanka akpli değilim akpden fonlanmıyorum bir yerinizden bir şey atmayı bırakın akp den fonlansam bağcılarda mı yaşarım bir insan düşünür ya allah için düşünün beyniniz var mı ki fonlansam burdaki gidip tt ye konu açmam pc konusu açmam twitterda etkileşim kasarım sadece :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

propaganda yapıyorsun başka bişi değil, aklı zikri yerinde genç nüfusun 2 ay daha sabret
dostum anlatmak istediğim şey şu bu adam böyle yapan bir adam davutoğlu denen herif suriyeliler gitmicek diye mevzular açık mikrofon programında yüzümüze karşı söyledi bu adamlar akp li ve geçmişi kirli olanın geleceği temiz olmaz

İceWolf

80+ Silver
kanka akpli değilim akpden fonlanmıyorum bir yerinizden bir şey atmayı bırakın akp den fonlansam bağcılarda mı yaşarım bir insan düşünür ya allah için düşünün beyniniz var mı ki fonlansam burdaki gidip tt ye konu açmam pc konusu açmam twitterda etkileşim kasarım sadece :D
Dostum KENDİNİ SAVUNMAAAA. Zaten kendini savunmada kal diye İFTİRA ATIYOR...

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,253
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Boş oy atan veya akp ye veren herkes benim icin aynı şeyi ifade ediyo kanka 2. turda kk vs rte kalsa boş oy atarım diyenlerdensen hiç nefesini yorma asla anlaşamayacağız. İlk tur ince 2. tur Rampage 650W PSU gelse ona basarım

İceWolf

80+ Silver
Pardon HALKTV miydi özgür basın, Hani şu sahibi İNGİLTEREDE YAŞAYAN ve hakkında FETÖ bağlantıları iddiları olan kanal değilmi o.

Birde özgür medya FOX TV vardıi. Pardon oda zaten AMERİKA MALIYDI değilmi.
Özgür media nızı sevsinler sizin. :)

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,253
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Pardon HALKTV miydi özgür basın
Halk tv ye özgür medya mı dedim ben veya fox' a?

Halk TV zaten CHP medyası. Fox ise muhalif medya. %100 tarafsız haber türkiyede zaten imkansız. %50 ye en yakın benim bildiğim habertürk var. Allahtan TV izleyecek kadar düşmedim belki habertürkü de yanlıs biliyorumdur

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,504
İsim
ArtiAnius
Boş oy atan veya akp ye veren herkes benim icin aynı şeyi ifade ediyo kanka 2. turda kk vs rte kalsa boş oy atarım diyenlerdensen hiç nefesini yorma asla anlaşamayacağız. İlk tur ince 2. tur Rampage 650W PSU gelse ona basarım
kanka 2. turda boş oy atan yada sandığa gitmeyen bu ülkeye yapılmış en kötü şey he ben birine kesin oy vermicem ama diğerinede vermek istemiyorum zorla vericem :(

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,253
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
kanka 2. turda boş oy atan yada sandığa gitmeyen bu ülkeye yapılmış en kötü şey he ben birine kesin oy vermicem ama diğerinede vermek istemiyorum zorla vericem :(
He iyi la anlaştık biz o zaman. Zorla da olsa vericez napalım en azından bize hakaret etmez belki

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Pardon HALKTV miydi özgür basın, Hani şu sahibi İNGİLTEREDE YAŞAYAN ve hakkında FETÖ bağlantıları iddiları olan kanal değilmi özgür medya.

Birde FOX TV vardı değilmi. Pardon oda zaten AMERİKA MALIYDI değilmi. Özgür media nızı sevsinler sizin. :)
Buraya ekşi sözlükle karıştırdınız herhalde troll bey. Büyük harflerle yazınca çok mu akıllı sanıyorsunuz kendiniz?

Top Bottom