Neler Yeni

Çözüldü✓ Dolar arttıkça fiyat düşüyor?

CptSpork

80+ Bronze
Hangi sistem hocam o söyleyin biz de alalım tabi fp ise
Vok Friday 2 satın aldım 2022 Kasımda. Sistem 200 stokla satışa sunuldu hemen stok bitti fakat şuan muadili sistemler de aynı fiyat bandında satışa sunuluyor. Hatta bazı sistemleri görünce keşke bekleseymişim diyorum ama 2022 Kasım aylarında sistem kovalayanlar bilir o sıra herkesde bi telaş vardı. Asgari ücret zammı gelecek diye herkes apar topar sistem aldı dolar arttı asgari ücret arttı enflasyon arttı fiyatlar yine aynı. Gerçekten bu teknoloji/donanım firmaları alay ediyor müşteriyle. Sağları solları belli olmuyor. Çok manyak kazanıyorlar.

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,315
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Depo ücretleri derken vergi anlamında mı? Kendi depoları yok mu zaten?
ya o sebepten ya indirim var ya da defolu veya iade edilmiş ürün satıyorlar çünkü diğer tüm sitelere baktım 12 ay taksit yapınca fiyat 22 bine fırlıyor.
depolarda hala 1650 duruyor olması 4 yıl öncenin bilgisayarı duruyor demek. Yeni ürünleri nereye koyacaklar ?, sadece yeni ürünler geliyor demek değil bu, yedek parçalarıyla geliyor. Yer lazım. O yüzden ucuza satıyorlar.

Dostlar dolar 18 iken Lenovo İdeapad gaming 3 gtx 1650 i5 11320h laptop aldım vatandan 1 hafta öncesinde rtx 3050 ti olanlar 20 bin TL idi 1 hafta sonra 5 bin TL zam geldi hepsine ben de bunu 20 bin TL ye almak zorunda kaldım fakat dolar bugün 25 TL oldu laptop 16 bin TL gözüküyor vatanda dolar arttıkça neden fiyat düşüyor?
Mesaj otomatik birleştirildi:

ilerde dolar artıcak zamlanıcak diye aldım daha da düştü fiyatı
İkinci faiz açıklanırsa biraz daha iyi olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
emir kuyu
Freedos bi dezavantaj değil. Windows kurması taş çatlasın yarım saatini alır. Aynı şekilde düzgün platformdan ve bilindik satıcıdan alırsan sorun yaşamazsın. Mesela Amazon asla mağdur etmez müşterisini.
windows kurmakta bilgisizim ayrıca bilgisayar bilgisi olan çevrem de yok ayrıca bilgisayar sahibi olan da
Mesaj otomatik birleştirildi:

windows kurmakta bilgisizim ayrıca bilgisayar bilgisi olan çevrem de yok ayrıca bilgisayar sahibi olan da
neyse dostlar bu kadar düşmesinin sebebi kampanya veya depoda yer açmak olabilir anladığım kadarıyla çünkü 10. nesil işlemcili asus tuf gaming gtx 1650 laptop bile 12 ay taksitle aynı sitede 23k gözüküyor ayrıca diğer sitelerde de taksitli fiyatı lenovo laptopun ortalama 21k olduğu gözüküyor, ilgi alakanız için saolun.

Top Bottom