Dolar artış ve düşüş konusu

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
14,545
beyler artık tek konu üstünden yürütelim dedim
artık tüm yükseliş ve düşüş haberlerini buradan verelim ne dersiniz bu sayede konu kirliliği de azalmış olur
(olmadı reportlayın kapatın ve konu aşşa üdşsün istemeyen report edebilir)
zaten söyledim vesemir adlı kardeşime eğer sorun olursa kapatılcak

Screenshot_20210322-002612_Chrome.jpg

dostum
bu konuyu zaten ben @Vesemir e söyledim böyle bir şeyi nedn açtım bilmiyorum özür dilerim b kadar üstüme gitmeyin zaten adminlere sordum hallettim
yarına kapanıcak konu
siz bu kadar abartmayı seviyor musunuz
saolun ya
bir kere kapatırmısın yaz
yazmışım yoksaycaksan neden mesaj attın söyle bana ya
zaten belirttim kapanır diye
her şey planlandı
smartsın

beyler artık tek konu üstünden yürütelim dedim
artık tüm yükseliş ve düşüş haberlerini buradan verelim ne dersiniz bu sayede konu kirliliği de azalmış olur
(olmadı reportlayın kapatın ve konu aşşa üdşsün istemeyen report edebilir)
zaten söyledim vesemir adlı kardeşime eğer sorun olursa kapatılcak
yani hocam doların düşüp düşmemesini napacaksın zaten googleye yazdınmı her şey çıkıyor bence gereksiz olmuş gibi bu konu (tabi seni linçlemiyorum kapanır gibi bu konu)

yani hocam doların düşüp düşmemesini napacaksın zaten googleye yazdınmı her şey çıkıyor bence gereksiz olmuş gibi bu konu
hayır konu kirliliği vardı bende böyle bi fikir geldi
gerçekten yapıcı eleştiri yapacağınıza insanları kırıyorsunuz özellikle @Litecoin saolun büyük başarı beni engelemesi bravo diyorum kendisine
bunu paylaşmasına gerek yok boşsa reaksiyon at engelle git
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Son düzenleme:
yani hocam doların düşüp düşmemesini napacaksın zaten googleye yazdınmı her şey çıkıyor bence gereksiz olmuş gibi bu konu (tabi seni linçlemiyorum kapanır gibi bu konu)
hayır, foruma bakarsan "dolar aldım yarın kaç olur", "doların hali ne ?", "dolar altını etkiler mi ?" gibi tonla konu açıldı. aslında bu konu neden kapanacak anlamadım saçma olmuş, konu yararlı olabilirdi kapatılma kararı tuhaf.

2E604327-DDFA-4FB9-BE12-0A4BCFAC70B8.jpeg

Başka söze gerek yok !!!!!

hayır, foruma bakarsan "dolar aldım yarın kaç olur", "doların hali ne ?", "dolar altını etkiler mi ?" gibi tonla konu açıldı. aslında bu konu neden kapanacak anlamadım saçma olmuş, konu yararlı olabilirdi kapatılma kararı tuhaf.
hayır @Vesemir sorucak sorun yoksa ana konu olucaktı

Son düzenleme:
hayır @Vesemir sorucak sorun yoksa ana konu olucaktı
malesef insanımız abartmayı seviyor bu yüzden nalet ediyorum açtığıma
umarım ana konu olur hocam ilk yazıları okuyunca biraz kafam karıştı tam anlayamadım da şimdi çözdüm.

umarım ana konu olur hocam ilk yazıları okuyunca biraz kafam karıştı tam anlayamadım da şimdi çözdüm.
inşallah olur da tek konu olur
bence ne mantıklısıydı başka fikri olan yapsın :)

Geri