Neler Yeni

Dolar daha da düşer mi yoksa yükselir mi?

ifatxh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Fatih
İlgilendiği Kategoriler
programlama
Uzun süredir sistem almak için araştırmalar vs. yapıyordum. Sonunda bir sisteme karar verdim ve bir kaç gün sonra dolar düşüşe geçti. Sistemi halen almış değilim. Şuan için fiyatı : 5043,40 TL.
Bu soruyu gerçekten anlayan birine (tam olarak olmasa da iyi bir bilgiye sahip birisine) soruyorum, dolar daha da düşer mi yoksa yükselir mi?

Metehann.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,685
İsim
Metehan
yanlış kategori.

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,643
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Şu an kimse bir şey diyemiyor
Merkez bankası başkanı değişimi
ABD seçimlerini bitmesi
Berat Albayrak istifa ve yeni bakanın gelmesi
VE son olarak Cumhurbaşkanının dünkü açıklamaları doların düşmesine sebep oldu.

Merkez bankasının tahminleri ve cumhurbaşkanının söylediklerine göre kendi tahminim;
yatırımcı bekleniyor ve piyasayı bu kurda tutmakiçin çeşitli atılımlar yapılacak. Doların bu civarlarda stabil oalrak tutulmaya çalışacağını belki de düşeceğini tahmin ediyorum. Şu an bir şey diyemeyiz. Yeni bir oluşum var.

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Uzun süredir sistem almak için araştırmalar vs. yapıyordum. Sonunda bir sisteme karar verdim ve bir kaç gün sonra dolar düşüşe geçti. Sistemi halen almış değilim. Şuan için fiyatı : 5043,40 TL.
Bu soruyu gerçekten anlayan birine (tam olarak olmasa da iyi bir bilgiye sahip birisine) soruyorum, dolar daha da düşer mi yoksa yükselir mi?
Net bir şey söylemek zor ancak bence ay sonuna kadar 7.75 civarında olacak. Ama bu dediğime göre almayın. Sonuçta ben ekonomist değilim.

n3r3plAx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Alperen Öz
Instagram
https://www.instagram.com/alperenoz._/
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199042251799/
Twitter
alperenoz58
Facebook
alperen.oz.319
Discord
n3r3plax
Beklenen düşmesi yönünde 19 Kasım da merkez bankası toplantısı var eğer faiz yükselitlirse ki çoğu ekonomist yükseltileciğini söylüyor o zmn biraz daha düşecektir 7 civarına belkde altına

ifatxh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Fatih
İlgilendiği Kategoriler
programlama
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunu bize değil, ekonomistlere sormanız gerekir.
Söylemin üzerine A Para'da Bize Sorun programına katılan Faruk Erdem'e sordum :) Cuma 21.00, Cumartesi 16.00'da yayın yapıyorlarmış. Bakalım sorumu cevaplayacaklar mı? :)

ifatxh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Fatih
İlgilendiği Kategoriler
programlama
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fatihege,

A Para dediğiniz kanal, yandaş bir kanal.
Başka iletişim kurabileceğim bir ekonomist bulamadım. Ayrıca yandaş olması dediklerinin yanlış olması anlamına mı geliyor? Zaten zaman gösterecek yalan söyleyip söylemediklerini. Evet yandaş olmaları çok iyi değil ama dediğim gibi başka iletişim kurabileceğim bir ekonomist göremedim internette ama bakıyorum dergilere, gazetelere vs. tarafsız birini bulmaya çalışıyorum. Bulursam onun dediğine göre hareket ederim.

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Muhammet Trabzon
Başka iletişim kurabileceğim bir ekonomist bulamadım. Ayrıca yandaş olması dediklerinin yanlış olması anlamına mı geliyor? Zaten zaman gösterecek yalan söyleyip söylemediklerini. Evet yandaş olmaları çok iyi değil ama dediğim gibi başka iletişim kurabileceğim bir ekonomist göremedim internette ama bakıyorum dergilere, gazetelere vs. tarafsız birini bulmaya çalışıyorum. Bulursam onun dediğine göre hareket ederim.
Tarafsız hiç kimse yok. Olamazda zaten. Taraflı olması sorun da değil aslında. Taraflı olduğu hâlde, objektif yorum yapabilmeleri önemli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,339
Üyeler
161,987
Son üye
YouSuffer
Top Bottom