Neler Yeni

Dolar düşüyor ama sistem fiyatları neden hala sabit?

Kraftoon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Kraftoon
Dolar yükselirken saat başı 200 - 500 arttıran siteler dolar bu denli düştükten sonra neden hala indirim yapmadı? Apple yaptı, araba markaları yaptı ama sistem toplama platformları hala yapmadı. Fark etmediğimizi sanıyorlar sanırım. Böyle fırsatçılık görmedim arkadaş. En kısa zamanda malum sitelerden indirim bekliyoruz.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
1640425711056.png

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
Dolar yükselirken saat başı 200 - 500 arttıran siteler dolar bu denli düştükten sonra neden hala indirim yapmadı? Apple yaptı, araba markaları yaptı ama sistem toplama platformları hala yapmadı. Fark etmediğimizi sanıyorlar sanırım. Böyle fırsatçılık görmedim arkadaş. En kısa zamanda malum sitelerden indirim bekliyoruz.
kur sabitlenince düşer

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,395
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
Kurun sabitlenmesi lazım piyasa çok hareketli şuan bence haftaya belli olur

muqo16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
muzaffer ulusoy
keşke haftayada belli olsa malesefki bu sistem bize 1 seneye kalmadan enflasyon olarak geri dönüp amerikanın fedi 3 faiz arttırımına gideceğinden bahsedip bizdeki dolarıda kimse tutamıcak bir kere 18i gördü sene 2022 sonuna 24 e kadar yolu var

bozkan

80+ Bronze
keşke haftayada belli olsa malesefki bu sistem bize 1 seneye kalmadan enflasyon olarak geri dönüp amerikanın fedi 3 faiz arttırımına gideceğinden bahsedip bizdeki dolarıda kimse tutamıcak bir kere 18i gördü sene 2022 sonuna 24 e kadar yolu var
Hocam neye dayanarak soyluyorsunuz bunu mesela? Sene sonu neden 24'e yolu var da 25'e yok? Yanlis anlamayin da herkes atip tutuyordu, bir mudahale ile 11-12'ye cektiler, hicbir ekonomi ordinaryusu da bunu ongoremedi. Bana kalirsa sosyal medyada herkes cikacak inecek seklinde salliyor, ve o kadar fazla salliyor ki, tutan olunca bakin demistim deniyor. Uzun vadede yukselecegini ongormek zaten bir uzmanlik gerektirmiyor, ulkede adalet, demokrasi, ifade ozgurlugu gibi konularda reform gelmedikce, kadrolar liyakate dayali atanmadikca vs. fakat 24 sayisini vermenize takildim. Aciklarsaniz mutesekkir olurum.

bachpassion

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
bach passion
Hocam neye dayanarak soyluyorsunuz bunu mesela? Sene sonu neden 24'e yolu var da 25'e yok? Yanlis anlamayin da herkes atip tutuyordu, bir mudahale ile 11-12'ye cektiler, hicbir ekonomi ordinaryusu da bunu ongoremedi. Bana kalirsa sosyal medyada herkes cikacak inecek seklinde salliyor, ve o kadar fazla salliyor ki, tutan olunca bakin demistim deniyor. Uzun vadede yukselecegini ongormek zaten bir uzmanlik gerektirmiyor, ulkede adalet, demokrasi, ifade ozgurlugu gibi konularda reform gelmedikce, kadrolar liyakate dayali atanmadikca vs. fakat 24 sayisini vermenize takildim. Aciklarsaniz mutesekkir olurum.
12nin 2 katı olduğu için gelişigüzel 24 demiş

Son düzenleme:

muqo16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
muzaffer ulusoy
uydurduğumuz bir şey yok tüm kitaplar akademisyenler vs dünyadaki önemli gelen bankalar artık türkiyenin dolar karşısında neler yaptığını anlam veremezken dövize endeksli faiz olayı bize kat be kat enflasyon getircek bu dolar endeksli faizzi ödemek için merkez bankası TL basacaktır ve bize yansıyan ise malum Hergün değişen market fiyatları vs. Bizse halen bi umutla 100 stoklu pcnin peşine düşüyoruz hiç sorgulamıyoruz neden yurt dışındakiler gibi maaşımızla bir selam verip alamıyoruz diye ne yapılırsa yapılsın 2022 zor ve çok zor geçicektir.

gkoylu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
gokhan koylu
sattığını yerine koyamamak çok kötü :(

bozkan

80+ Bronze
Kurun bir süre sabitlenmesi lazım.
+. Dengesini ariyor hala kur. 18-10 arasi gidip geldi, yavas yavas 13'u tekrar buldu. ben acikcasi 13-14 civarlarinda kalacagini dusunuyorum bir sure (yatirim tavsiyesi degildir, ekonomist de degilim :) ). Fakat yine de firmalarin dolarin 10-11 olmasini 10 gundur dogru duzgun fiyatlamadan, minimal kur yukselmelerini bile gunluk yansitmalari hos degil. Dogrudan doviz uzerinden satsalar hem zarar etmeyecekler hem musteri rahatlayacak ama sanirim o sekilde rahat kazik atamiyorlar

Yarim saatte tekrardan 12.5 buldu bu arada

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,011,899
Üyeler
160,318