Dolar ekran karti mining

Dolandırılmakla dolandırılmamak arasındaki ince çizgide kalmışsınız hocam.
Hadi dolar artsin sikinti yok ama dolar kadar vergi alininca sıkıntı devletimiz 1 kartdan nvidianin kazandiğindan çok kazaniyo :(

Hadi dolar artsin sikinti yok ama dolar kadar vergi alininca sıkıntı devletimiz 1 kartdan nvidianin kazandiğindan çok kazaniyo :(
Aslında kazandığını sanıyor. 7.5 kat daha değersiz olan TL karşısında 1 dolar kazanmayı düşün.

1 hafta önce dolar 6.99 oldu diye a haber haber verdiydi :)
faiz arttirdiklari icin dolar düştü sonra baktilar cari acik artiyor. mecburiyetten faiz dusurduler firladi. yani anlicagin ulkeyi sacma sapan yönetiyorlar. zaten ulkenin yarisini uzman, bekci, polis, koruyucu falan yaptilar. yakinda fakir halk sokaga dokulse sasirmam

Buraya bir şarki birakayim türk genci için 🚬

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Belkide en kötüsü halinden mennun kölelerdir.

Son düzenleme:
Hala dolardan kaynaklandığını düşünenler var ******** minningciler yüzden fiyatlar 3 katı oldu hatta daha fazla stokları bitirdiler fiyatlar uçtu evet dolar çok yüksek daha ucuza alabilseydik bende isterdim 3000 serisini 500-800 olarak almayı her şey çok pahalı ama ekran kartlarının bu kadar pahalı olmasının sebebi oyuncuların zevkini elinden alan aç gözlü minningcilerden dolayı.

Hala dolardan kaynaklandığını düşünenler var ******** minningciler yüzden fiyatlar 3 katı oldu hatta daha fazla stokları bitirdiler fiyatlar uçtu evet dolar çok yüksek daha ucuza alabilseydik bende isterdim 3000 serisini 500-800 olarak almayı her şey çok pahalı ama ekran kartlarının bu kadar pahalı olmasının sebebi oyuncuların zevkini elinden alan aç gözlü minningcilerden dolayı.
Brom bunu biliyoruz sakin stoklar düzelse bile doların gene bizi üzüceğine değindim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,109
Üyeler
194,837
Son üye
zaferss
Geri