Rambo87
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
Biliyorum baskanim. Tel dille getirmek istedim. Güzel arkadas önceden yazmisti. OndanReis size göre bize göre değil![]()
Biliyorum baskanim. Tel dille getirmek istedim. Güzel arkadas önceden yazmisti. OndanReis size göre bize göre değil![]()
Gülsem mi ağlasam mı bilemedim.Burda bu system herkes bi ayda aliyor.
3970x 7 kisi taniyorum. Sirf fifa icin kurmus sistemi![]()
Aynen öyleHocam türkler demeyin ya sende türk değil misin ? Biz de ne biliyim türkler demek çok saçma
Niyeyse korkmaya başladım iç savaş olacak falan diyeUmarım halkın baskısından dolayı altın rezervlerini piyasaya sürmezler.
Dünyada en çok altın rezervine sahip 2. Ülkeyiz ve yükselmesi işimize geliyor.
Ancak doları düşürmek için merkez bankası altını piyasaya sürebilir.
hocam mantıksal olarak almanyaya abd ye falan bakarsak onlar hayatı yaşıyor bizde yaşıyoruzda onlar kadar değil neyse en azındn obez değilizHocam türkler demeyin ya sende türk değil misin ? Biz de ne biliyim türkler demek çok saçma
Olsun insanlarımız güzel yardımsever istisnalar çıksadahocam mantıksal olarak almanyaya abd ye falan bakarsak onlar hayatı yaşıyor bizde yaşıyoruzda onlar kadar değil neyse en azındn obez değiliz
Rambo madem Türkçen iyi neden araya ingilizce kelime sıkıştırıp ban yiyorsun![]()
Türkcem iyi degil ki. Ben ban tek ilk üst soruda yedim. Artik dikkat ediyorumRambo madem Türkçen iyi neden araya ingilizce kelime sıkıştırıp ban yiyorsun![]()
Evet insanlarımız Allaha şükür çok yardım severler ama kekolar...