Dolar euro ve pc toplamam

J4rvisM

80+ Gold
Reaksiyon skoru
5,204
arkadaşlar durup durup konu açmam ama bu dolar ve euronun hali ne olacak ben maddiyattan ötürü her ay 1 parça alabiliyorum bu ay ssd ve kasa alacağım kasımda işlemci aralıkta ekran kartı sizce sorum şu acaba black friday de 3600 ü yada 1660s i şöyle 1300 (işlemci) 2000 tl ye falanda gigabyte ekran kartı alabilirmiyim yada ne yapmamı önerirsiniz parçalardanmı kısayım ne yapmalıyım

Bence düşebilir. Zaten itopya bir ara gigabyte'ın 2 fanlı ekran kartını 2000'e düşürmüştü. Ama 3600'ün o kadar düşeceğini sanmıyorum 1400-1500 civarında olur. Ama ne olacağı tabii ki belli değil. Belki de dolar artar ya da indirimler gerçekçi olmaz. Gaming gecelerini de takip et.

Bence düşebilir. Zaten itopya bir ara gigabyte'ın 2 fanlı ekran kartını 2000'e düşürmüştü. Ama 3600'ün o kadar düşeceğini sanmıyorum 1400-1500 civarında olur. Ama ne olacağı tabii ki belli değil. Belki de dolar artar ya da indirimler gerçekçi olmaz. Gaming gecelerini de takip et.

gamıng geceleri sayesinde alıyorum zaten umarım ekran kartı işlemcyi 2000 + 1400 e falan bulabilirim

Eski kasan varsa onu kullan derim. İlla alacaksan kasayı sona bırak.

aralık ayına kadar dolar 13 tl falan olabilir bence en kısa zamanda al.
düşmesini beklersen 10 yıl falan bekleyebilirsin.

Az önce baktım dolar 7.82 dolaylarında. Bize sistem mistem hayal abi yav. :(

Geri