Neler Yeni

Dolar Hızla Yükseliyor

Satashke

80+ Bronze
Dostlar yani bu ne demek biliyor musunuz?
Bırakın reformları , faiz yükseltmesini. Söyledikleri , yaptıkları hiçbir şey kalıcı çözüm değil. Bu ülkede başımızdaki vasıfsızlar değişmedikçe , Bu doları kimse durduramaz :)

Excator23cm

80+ Gold
Faiz yükseltmeleri hatalı bence çünkü kolay yoldan ddoları düürmek için daha büyük sorunlar açılıyor hatta doları düşürmekte başarılı olmadığı gibi yüksek faizler sorun.

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu
@Dolar Dolar 1.17 değil mi o.O2 o.O2

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,521
İsim
Ümit Can
Bu ülkenin düzlüğe çıkabilmesi için önce 23'de bitecek lozan antlaşmasının bitmesi gerek. Daha sonra ülkedeki madenleri işleyebilmemiz için o madenlerin tesislerinin kurulması gerek.
Bugün lozanı tekrar yenilesek ( ki amerika,avrupa ülkelerinin de istediği bu) dolar gene düşecek 3-4 belki 2 civarlarına fakat gene bir 100 sene dışa bağımlı yaşayacağız. Ben başa gelecek başka herhangi birinin direk bu antlaşmayı imzalayacağını düşünüyorum geçiçi çözüm olarak.

Belki vardır yanlış bildiklerim vs. ama şuanda yapılan şey (lozanın yenilenmemesi) bizim zararımıza gibi gözükse de uzun vadede yararımıza olacak bişey. En azından ben öyle düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

geforce now 75 lira ne bekleyebilirsinki dolardan
Onun dolarla falan alakası yok hocam onu hiç karıştırma. Türkcell verdiği her hizmeti fahiş fiyatlara satıyor. Game+'da Türkcell hizmeti olduğu için fiyatların böyle olacağı belliydi.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
İyiki de eşyaları erkenden almışım.

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu
Bu ülkenin düzlüğe çıkabilmesi için önce 23'de bitecek lozan antlaşmasının bitmesi gerek. Daha sonra ülkedeki madenleri işleyebilmemiz için o madenlerin tesislerinin kurulması gerek.
Bugün lozanı tekrar yenilesek ( ki amerika,avrupa ülkelerinin de istediği bu) dolar gene düşecek 3-4 belki 2 civarlarına fakat gene bir 100 sene dışa bağımlı yaşayacağız. Ben başa gelecek başka herhangi birinin direk bu antlaşmayı imzalayacağını düşünüyorum geçiçi çözüm olarak.

Belki vardır yanlış bildiklerim vs. ama şuanda yapılan şey (lozanın yenilenmemesi) bizim zararımıza gibi gözükse de uzun vadede yararımıza olacak bişey. En azından ben öyle düşünüyorum

Onun dolarla falan alakası yok hocam onu hiç karıştırma. Türkcell verdiği her hizmeti fahiş fiyatlara satıyor. Game+'da Türkcell hizmeti olduğu için fiyatların böyle olacağı belliydi.

Ekler

• download (1).jpg
    download (1).jpg
    7.7 KB · Hit: 107

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,521
İsim
Ümit Can
İşin şakası bu olsa da lozan antlaşması zamanında da yararımıza gibi gözükse de zararımıza olan bir antlaşmaydı zaten.

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Mustafa Açıkgöz

Bir sürü tarih belgeseli izledim ilk kez birinden lozanın 2023 de biteceğini duyuyorum. Bu kadim bilginin kaynağını benimle paylaşırmısın ? Lütfen fesli deli gibi bokunu temizleyemeyecek insanları gösterme resmi bir kaynak göster.
Ayrıca sen lozanın ne olduğunu biliyormusun ? Lozanı ülkenin başına gelmiş en kötü şey olarak göstermekte nedir ?
Bunları en son cahil islamcı sitelerinin propagandasında görmüştüm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,742
Üyeler
161,338
Son üye
dynamicpupil
Top Bottom