Dolar kurunda Bilgisayar almak

SajinNord

80+
Reaksiyon skoru
10
Öncelikle merhabalar. Genç bir kardeşiniz olarak bir sorum olacaktı. Ben lise son sınıf öğrencisi bir kardeşiniz olarak seneye açıktan üniversite okuyup 8000 veya + olacak şekilde bir maaş alacağım bir işe gireceğim. İyi bir masaüstü bilgisayar sistemi dizmek istiyorum. Ancak şöyle bir korkum var. Geç kalma durumu. Fiyatlar sürekli değişkenlik gösteriyorken 5 ay sonra alacağım uygun fiyatlı sistemin fiyatının uçmasıyla daha kötü bir sistemi almak zorunda kalabilirim. Sizce 5 ay sonra bilgisayar dizmenin durumu ne olur?

Sistem fiyatlarının asla düşeceğini zannetmiyorum. 5 ay gibi kısa bi süre için taksit seçeneklerini düşünebilirsin

Dolar kuru birazda mevcut seçime bağlı sevgili dostum artabilir düşebilir her an her şey olabilir eğer imkanın varsa seni karşılayacak bir pc alıyorsan almanı tavsiye ederim 2 sene önce gtx1650li sıfır pcyi 3.899ya aldım şimdi ekran kartı 4k

Sistem fiyatlarının asla düşeceğini zannetmiyorum. 5 ay gibi kısa bi süre için taksit seçeneklerini düşünebilirsin
Abi zaten sistem için taksitle alsam çok rahat öderim her türlü. 15klık sistem istiyorum ama alacağım kredi kartının bakiye limiti 15k olmazsa karttan çekim yapamazlar ben de taksit taksit ödeyemem. Öyle bir sıkıntım var. Evkur'dan hallet diyorlar ama oradaki sistemlerde rezalet.

5 ay sonra sistem alacaksan 5 ay sonra konu açarsın. En iyi ihtimalle fiyatlar aynı kalır. Kur ve enflasyon dolayısıyla ne olacağını bilemeyiz.

Burası Türkiye. Her an her şey olabilir.

5 ay sonra sistem alacaksan 5 ay sonra konu açarsın. En iyi ihtimalle fiyatlar aynı kalır. Kur ve enflasyon dolayısıyla ne olacağını bilemeyiz.
geçen yıla göre ekran kartı fiyatları bariz şekilde düşüşteydi ama bu günden sonra artacak gibi bir his var sanki. 2 hafta önce yeni sistem aldım kampanyasız düz bir şekilde gaming gen den 16 bine şuan aynı sistem 18500 en ucuz piyasada o yüzden sistem alacağınız zaman kampanyalı veya fiyatı uygun olan varsa düşünmeden alın geçin derim 5 ay sonrası içinde şuanda konu açmanın mantıgı yok hocam bilgisayar piyasası normal piyasadan farklı bir tık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,133
Üyeler
190,867
Son üye
yiğit_dvs
Geri