Dolar nasıl düştü la ?

Reaksiyon skoru
67
Mağarama çekilip kendimi dış dünyadan izole ederek derslerime, vizelere odaklandım. Sonra bi baktım TCM başkanı değişmiş, Berat ALBAYRAK istifası iddiası ortalıkta dolanıyor ve dolar 50 krş düştü. Sadece Berat ALBAYRAK istifa iddiası ve TCM başkanı değişti diye mi bu kadar düştü ? Ekonomi özürlüsüyüm. 6 yaşındaki çocuğa anlatırmış gibi anlaşılır açıklarsanız sevinirim.

Mağarama çekilip kendimi dış dünyadan izole ederek derslerime, vizelere odaklandım. Sonra bi baktım TCM başkanı değişmiş, Berat ALBAYRAK istifası iddiası ortalıkta dolanıyor ve dolar 50 krş düştü. Sadece Berat ALBAYRAK istifa iddiası ve TCM başkanı değişti diye mi bu kadar düştü ? Ekonomi özürlüsüyüm. 6 yaşındaki çocuğa anlatırmış gibi anlaşılır açıklarsanız sevinirim.
onu bilmiyorum ama imzandaki yazı c*cksucker yerine d*cksucker olmayacakmı

edit ben cick yazdın sandım pardon :(

Açıkçası geçiçi düşüş ve piyasadaki olumlu haberlerden ötürü bu kadar düştüğünü düşünüyorum bence
Bakalım bu zamandan sonra doğru ekonomi politikaları atılırsa Doların kalıcı düşüşü kaçınılmaz olacaktır
Bence bu yüzden dolayı oldu diyorum ve Kesin demiyorum
Asla yatırım tavsiyesi değildir

¯\_(ツ)_/¯
Bilmem :D

onu bilmiyorum ama imzandaki yazı c*cksucker yerine d*cksucker olmayacakmı

edit ben cick yazdın sandım pardon :(
Aga o efsane replik GTA San Andreas oyununun sonunda profil fotomdakinin sözleri.

Geri