Neler Yeni

Dolar Neden Bu Kadar Arttı?

Herucane

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,157
İsim
Canberk pala
Dolar, teknoloji, fiyatlar... Bilgisayar alacağ.. "alamıyorum" olacak herhalde. Umarım sabaha dolar kuru fiyatları düzelir.
Inşallah yazın pc alcaktım bea düzelir bence hemen başkan diyince doları salladılar heralde
Mesaj otomatik birleştirildi:

ya allahım ben nasıl bir cenabetim yarın pcyi alıcaktım bu olay çıktı yemin ediyorum bu ülkede yaşanmaz
1616366270380.png

Excator23cm

80+ Gold
Bence dolarda yaşanan şuanki asya borsalarındaki saldırının ülkenin ekonomik verileriyle bir alakası yoktur, jeopolitik ve stratejiktir.
Hocam biraz daha açıklar mısın?

Tryian

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Mustafa Çalışkan
Kanka şuan stok yok nasıl alayım bence yazın düzelicek inşallah sabah 7eye insin tekrarda
Hevesinizi kırmak istemem fakat üzgünüm ki yaza doğru düzelmesi çok zor...

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
ben alayımmı peki knk yarın hemen alıcaktım bu olayla karşılaştım yinede alımmı
Anlık olarak siteler fiyat güncellemeye başladı eğer fiyatları yükselmeden bulabilirsen hiç kaçırma. Arkadaş 2 saat önce aldığı 16.500 TL'lik sistem 20k olarak güncellendi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Eymen Elmacı
Knk beklemek zarar ozellikle pc parcalarinda kripto paralarin degerini biliyosun dolar dusse de fiyatlar dusmez ama yukselirse fiyatlar da yukselir beklemek her turlu zarar yani
laptop alıcam dostum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Knk beklemek zarar ozellikle pc parcalarinda kripto paralarin degerini biliyosun dolar dusse de fiyatlar dusmez ama yukselirse fiyatlar da yukselir beklemek her turlu zarar yani
saol yarın ilk iş alayım 10000 bin tllik bi laptoptu ne kadar olmuşdur ya acaba

Herucane

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,157
İsim
Canberk pala
Hevesinizi kırmak istemem fakat üzgünüm ki yaza doğru düzelmesi çok zor...
Bence değil stok sorunu yazda düzelicek ee etheriumda bitiyor etherium 2.0 geçilcek kriptolar hep böyle yüksek olmucak be biticek zaten elon musk 1.5m bitcoin aldı bunla tesla alabilirsiniz dedi ama avrupa hükümeti karşı cıktı bitirirse avrupa hükümeti bitirir dolarda heralde bukadar yüksek olmaz aga şu sanal para olayını haberlerde gördüm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,466
Üyeler
160,701
Son üye
Exodia7
Top Bottom