Inşallah yazın pc alcaktım bea düzelir bence hemen başkan diyince doları salladılar heraldeDolar, teknoloji, fiyatlar... Bilgisayar alacağ.. "alamıyorum" olacak herhalde. Umarım sabaha dolar kuru fiyatları düzelir.
ya allahım ben nasıl bir cenabetim yarın pcyi alıcaktım bu olay çıktı yemin ediyorum bu ülkede yaşanmaz
ağlamak istiyorumInşallah yazın pc alcaktım bea düzelir bence hemen başkan diyince doları salladılar heralde
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Knk alacaksan hemen al ne kadar erken o kadar iyi kasım ayinda almayi dusunuyodum keske alsaydim pisman oldumInşallah yazın pc alcaktım bea düzelir bence hemen başkan diyince doları salladılar heralde
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Kanka şuan stok yok nasıl alayım bence yazın düzelicek inşallah sabah 7eye insin tekrardaKnk alacaksan hemen al ne kadar erken o kadar iyi kasım ayinda almayi dusunuyodum keske alsaydim pisman oldum
ben alayımmı peki knk yarın hemen alıcaktım bu olayla karşılaştım yinede alımmıKnk alacaksan hemen al ne kadar erken o kadar iyi kasım ayinda almayi dusunuyodum keske alsaydim pisman oldum
Hocam biraz daha açıklar mısın?Bence dolarda yaşanan şuanki asya borsalarındaki saldırının ülkenin ekonomik verileriyle bir alakası yoktur, jeopolitik ve stratejiktir.
Hevesinizi kırmak istemem fakat üzgünüm ki yaza doğru düzelmesi çok zor...Kanka şuan stok yok nasıl alayım bence yazın düzelicek inşallah sabah 7eye insin tekrarda
Anlık olarak siteler fiyat güncellemeye başladı eğer fiyatları yükselmeden bulabilirsen hiç kaçırma. Arkadaş 2 saat önce aldığı 16.500 TL'lik sistem 20k olarak güncellendi.ben alayımmı peki knk yarın hemen alıcaktım bu olayla karşılaştım yinede alımmı
Knk beklemek zarar ozellikle pc parcalarinda kripto paralarin degerini biliyosun dolar dusse de fiyatlar dusmez ama yukselirse fiyatlar da yukselir beklemek her turlu zarar yaniben alayımmı peki knk yarın hemen alıcaktım bu olayla karşılaştım yinede alımmı
laptop alıcam dostumKnk beklemek zarar ozellikle pc parcalarinda kripto paralarin degerini biliyosun dolar dusse de fiyatlar dusmez ama yukselirse fiyatlar da yukselir beklemek her turlu zarar yani
saol yarın ilk iş alayım 10000 bin tllik bi laptoptu ne kadar olmuşdur ya acabaKnk beklemek zarar ozellikle pc parcalarinda kripto paralarin degerini biliyosun dolar dusse de fiyatlar dusmez ama yukselirse fiyatlar da yukselir beklemek her turlu zarar yani
Aynı olay onda da var Dolar yükselince laptop fiyatı aynı kalmıyor neticede.laptop alıcam dostum
Bence değil stok sorunu yazda düzelicek ee etheriumda bitiyor etherium 2.0 geçilcek kriptolar hep böyle yüksek olmucak be biticek zaten elon musk 1.5m bitcoin aldı bunla tesla alabilirsiniz dedi ama avrupa hükümeti karşı cıktı bitirirse avrupa hükümeti bitirir dolarda heralde bukadar yüksek olmaz aga şu sanal para olayını haberlerde gördümHevesinizi kırmak istemem fakat üzgünüm ki yaza doğru düzelmesi çok zor...