23 az oldu ya hocam 50 olucak diyolardı ama hayırlısıBence dolar bu ay sonu 23.70 ₺ olucak iddiayı var mı arttıran
bu piyasada 3ün 5in hesabını yaparsak çoğu zaman kaybederiz askooooSadece bilgisayar mı
Ek olarak dolar 4 bilgisayar alınmaz diyenler vardı buradan çıkartacağımız ders her zaman alınır netice de yarından daha iyiyiz.
Faiz'e bile muhtacız :SAdasdBir ekonomistin yazısını okumuştum tahminlerine göre faiz hep arttırılsaydı dolar 11 TL enflasyon da %25 olurdu demişti
Sorun değil üstad zaten 3ün 5in lafı olmaz 20 yolcusuyuz netice de değişen bir şey olmadı. Sadece biraz delay oldu.
Yapan kim zaten lafı olmaz Devam yani almaya etmeye.bu piyasada 3ün 5in hesabını yaparsak çoğu zaman kaybederiz askoooo
Önce bi 3-5 kuruş düşsün. Ondan sonra bende bekliyorum bi başkanımızdan açıklama.Bunun için açıklama yapmaz ki
param olduğu yerde fakirleşiyorDolar 18.20'yi aşarak 2022'nin en yüksek seviyesini gördü
Kurdaki hareketliliğin ardından bugünse dolar 18,20 seviyelerine çıktı. Bununla birlikte dolar 2022'nin rekorunu kırdı. Saat 11.25 itibarıyla dolar 18.16 TL'den işlem görüyor. Aynı dakikalarda euro 18,28 lira seviyelerinde.
Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
Hayır yasak değil (konu ile alakasız veya uygunsuz bir içerik olmadığı sürece)Youtube videosu paylaşmak yasak mı forumda ona göre bir video paylaşacağım.
Değil diye biliyorum siyasi birşeyse paylaşma Silivri soğukturYoutube videosu paylaşmak yasak mı forumda ona göre bir video paylaşacağım.
Hocam videoyu söyle paslıyorum ozmn biraz keyfimiz yerine gelsinHayır yasak değil (konu ile alakasız veya uygunsuz bir içerik olmadığı sürece)