Neler Yeni

Dolar sizce 2 3 seneye 5 olur mu?

Hahacıoğulları

80+ Bronze
Peki canım ileride grş öptüm
Mesaj otomatik birleştirildi:

Doğalgaz+ Petrol de çıkacak, arkana yaslan ve izle sadece.
Ya böyle insanlarla aynı yerde yaşıyoruz ya çilesinide biz çekiyoruz bazen diyorum ki gerçekten hakediyoruz böyle hayatı abi

Hahacıoğulları

80+ Bronze
Üzdün, Arap ülkelerinin sadece petrol ile neler yaptıklarına bak ondan sonra gel tekrar gül bana.
Bildiğin arap ülkeleri kendi kararlarını veremiyorlar ve herhangi bir çıkacak savaşta kendileri hiçbir şey yapamaz ayrıca petrolü olan zengin olmuyor

Metehann.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,685
İsim
Metehan
320 milyar metreküp doğal gaz rezervi bulundu. Hedefimiz 2023'te Karadeniz gazını milletimizin kullanımına sunmaktır" dedi. Bakan Dönmez iki katmanın daha olduğunu belirterek gazın kaliteli olduğunu söyledi. Bakan Albayrak da "Artık cari fazlayı ve döviz fazlasını konuşacağımız yeni bir dönem başladı" diye konuştu.
2023'te kullanıma sunulacak

5 değil 15 olur dedin ya olmasında düşür o zaman madem dedim.
şu *hedef 2023* lafından sıkılmadınızmı ?

Tremolo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,257
İsim
Burak Akkaya
Ben bu milleti anlayamıyorum ya. Bunu o partici şu partici değil de TÜRKİYE olarak düşünmemiz lazım. Biri geliyor ooo Tayyip doğalgaz buldu ooo başkomutan yüce Recep diyor,birisi de E hAnİ 800 dü diye muhalefet oluyor. Biz TÜRKİYE olarak birlik olmalı,iyiye iyi kötüye kötü demeliyiz. Bu ülkemiz için iyi bir şey anlayın artık!!!

Metehann.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,685
İsim
Metehan
Ya anlayamıyorum ben sizi. Sadece 1 kuyunun ''1'' katmanından 320 milyar metreküp gaz ne demek biliyor musun? 7 yıl yetecek gaz demek. Ki daha 2 katman var ben 900 milyar civarı bekliyorum 1 kuyudan. Daha çok kuyu var, Akdenizde petrol çıkacaktır ki bunlar rahatça 10 sene içerisinde 2 hatta 1.5TL civarına düşecektir. Ama bu dediklerim olursa.
yalnız o paraların bize dönceğni nerden bilecez ??

Mehmet Can

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
396
İsim
Mehmet can
Ben bu milleti anlayamıyorum ya. Bunu o partici şu partici değil de TÜRKİYE olarak düşünmemiz lazım. Biri geliyor ooo Tayyip doğalgaz buldu ooo başkomutan yüce Recep diyor,birisi de E hAnİ 800 dü diye muhalefet oluyor. Biz TÜRKİYE olarak birlik olmalı,iyiye iyi kötüye kötü demeliyiz. Bu ülkemiz için iyi bir şey anlayın artık!!!
Birlik olsak* daha iyi yerlere geleceğimize düşünüyorum Türkiye olarak ama kararlarlar birbirine hiç uyuşmuyor ortak bi karar olsa daha üst seviyelerde olucak.

Metehann.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,685
İsim
Metehan
başkomutan tayyip diyenin kanından şuphe duyarım.

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Üzdün, Arap ülkelerinin sadece petrol ile neler yaptıklarına bak ondan sonra gel tekrar gül bana.
Sadece petrol mü? Adamlarda hayvan gibi turizm de var sadece umreye gidenler bile kim bilir ne kadar para bırakıyordur Suudi Arabistan için. Ki bunun yanında onlar için çalışan firmalar (yani yatırım yapıyor herifler, TR de boğaz İstanbul en iyi örnek) ve yeri sıksan fışkıracak petrolleri var. TR ye 7 yıl yetecek ile koca dünyanın ihtiyaçlarını karşılayacak kadar petrol/doğalgazı karşılaştırman bile saçma.

Muazzam bir hayal dünyasında yaşıyorsunuz. Zaman zaren gerçeği gösterecektir size.

Müslüm Gürses

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,063
İsim
Mert Gürbüz
şu *hedef 2023* lafından sıkılmadınızmı ?
Yatak daha yeni bulundu.Sondaj'ın 1 gün içersinde tamamlanmasını beklemiyorsun heralde? Yerli arabamızda 2023 te piyasaya çıkacağı için hep birlikte hepsi olsun diye böyle yapıyorlar sondaj 4 -5 yıl sürecekde diyebilirdi ama 3 yıl oldu.

Sadece petrol mü? Adamlarda hayvan gibi turizm de var sadece umreye gidenler bile kim bilir ne kadar para bırakıyordur Suudi Arabistan için. Ki bunun yanında onlar için çalışan firmalar (yani yatırım yapıyor herifler, TR de boğaz İstanbul en iyi örnek) ve yeri sıksan fışkıracak petrolleri var. TR ye 7 yıl yetecek ile koca dünyanın ihtiyaçlarını karşılayacak kadar petrol/doğalgazı karşılaştırman bile saçma.

Muazzam bir hayal dünyasında yaşıyorsunuz. Zaman zaren gerçeği gösterecektir size.
7 yıl değil ayrıca "20" ;) Daha 1. Katmanı bulundu dahada kazıldıkça çıkacak belki ne biliyosun ??

zamanında gördük dostum kime gittiğni o paraların
Kime gitti?? gözünlemi gördün giderken yoksa kıyamam??

!Mustafa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,101
İsim
Mustafa Topcu
Türkiye doğalgaz bulmus siz siyaset yapiyorsunuz biri boyle diyor biri soyle diyor biraz sevinelim

Top Bottom