Neler Yeni

Dolar sizce 2 3 seneye 5 olur mu?

Metehann.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,685
İsim
Metehan
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve yakınlarının Man Adası'ndaki şirketlere para gönderdiği iddiaları nedeniyle Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 130 bin lira tazminat ödemeye mahkûm edildi.
CHP lideri Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kardeşi Mustafa Erdoğan ve oğlu Ahmet Burak Erdoğan'ın da aralarında bulunduğu yakınlarının vergi cenneti olarak bilinen Man Adası'nda kurulan bir şirkete milyonlarca dolar para gönderdiğini söylemişti.
CHP para transferlerine ait belgeler olduğunu söyledikleri dekontları göstermiş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatı Ahmet Özel, "ddiaların tamamı yalan, gösterdiği kağıtların da tamamı sahtedir" demişti.
Ankara Başsavcılığı, Kılıçdaroğlu'nun açıkladığı 'Man Adası belgeleri'yle ilgili başlattığı soruşturmada dekontların gerçek olduğunu tespit etmiş, "Kara para yok" diyerek Erdoğan'ın oğlu, dünürü ve eniştesi dahil beş şüpheli hakkında takipsizlik kararı vermişti.
Kılıçdaroğlu iddialar nedeniyle daha önce de 197 bin lira manevi tazminat ödemeye mahkûm edilmişti.
?? Sizin çok sevidiğiniz KK ona buna sallarsa ??
ayrıca chp lli olduğmu nerden çıkardın siz varya siz :D her böyle diyene chp li diyonuz her kürte pkk lı veya hdp li diyonuz yazık

Müslüm Gürses

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,063
İsim
Mert Gürbüz
ayrıca chp lli olduğmu nerden çıkardın siz varya siz :D her böyle diyene chp li diyonuz her kürte pkk lı veya hdp li diyonuz yazık
Kürte PKKLı dediğimi nerden çıkardın ? Sen man adasından bahsettiğin için böyle bir düşünceye vardım buna muhalif olan adam Kemalkılıçdaroğuluydu?

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

Metehann.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,685
İsim
Metehan
Kürte PKKLı dediğimi nerden çıkardın ? Sen man adasından bahsettiğin için böyle bir düşünceye vardım buna muhalif olan adam Kemalkılıçdaroğuluydu?
neden üstüne alınıyorsun ? ben sanamı dedim kürtlere böyle yaptın diye az mantıkk
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şikayet etseler ne yazar?
ambargo ve yaptırım hadi yunan neysede a biraz zor gibi natodan bile ederler ambargo ve yaptırım ekonomiyi kötü etkiler

Özgürcan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,609
İsim
Özgürcan
Ülkede hukuk olursa hukuk ustunlugunu korursa yatırımcılar gelır suan gelmelerın sebebı hukuk yarın ne olacagı bellı olmadıkları ıcın yatırım yapmıyorlar dolardan daha onemlı meselerımız var bence egıtım sistemı hukuk

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Arkadaşlar doğalgaz bulundu biz bunu alıp yurtdışına satarsak dolar'da bi düşme etkisi olur mu ?
Doğalgazın çıkması minimum 7 yıl bizimkiler onu bunu şunu derken 10 yıla çıkarır.

Müslüm Gürses

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,063
İsim
Mert Gürbüz
neden üstüne alınıyorsun ? ben sanamı dedim kürtlere böyle yaptın diye az mantıkk

ambargo ve yaptırım hadi yunan neysede a biraz zor gibi natodan bile ederler ambargo ve yaptırım ekonomiyi kötü etkiler
:D Ambargo diyor ya :DD Ambargo öyle kolaymı yapılıyor sanıyorsun.İPhone almayı kessek bak bakalım noluyo.

Türkiye'nin en büyük enerji keşfini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, canlı yayında duyurdu. Erdoğan, Karadeniz'de bulunan 320 milyar metreküp doğal gazın 2023'te halkın kullanabileceği hale geleceğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında doğal gazın kullanıma başlayacağı zamanla ilgili şunları söyledi; "Türkiye tarihinin en büyük doğal gaz keşfini Karadeniz'de gerçekleştirdi. Fatih sondaj gemimiz 320 milyar metreküp doğalgaz rezervi keşfetmiş durumda. Kuyudan elde edilen veriler aynı sahada daha geniş rezervlere işaret ediyor. İnşallah devamı gelecek.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Güçleri yetseydi zaten yaparlardı merak etme sen. Öyle bir şey olmayacak.

Doğalgazın çıkması minimum 7 yıl bizimkiler onu bunu şunu derken 10 yıla çıkarır.
3 yıl sonra kullanabilceğiz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,188
Üyeler
161,267
Son üye
mrz31
Top Bottom