Neler Yeni

Dolar sizce 2 3 seneye 5 olur mu?

Metehann.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,685
İsim
Metehan
:D Ambargo diyor ya :DD Ambargo öyle kolaymı yapılıyor sanıyorsun.İPhone almayı kessek bak bakalım noluyo.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Türkiye'nin en büyük enerji keşfini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, canlı yayında duyurdu. Erdoğan, Karadeniz'de bulunan 320 milyar metreküp doğal gazın 2023'te halkın kullanabileceği hale geleceğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında doğal gazın kullanıma başlayacağı zamanla ilgili şunları söyledi; "Türkiye tarihinin en büyük doğal gaz keşfini Karadeniz'de gerçekleştirdi. Fatih sondaj gemimiz 320 milyar metreküp doğalgaz rezervi keşfetmiş durumda. Kuyudan elde edilen veriler aynı sahada daha geniş rezervlere işaret ediyor. İnşallah devamı gelecek.
dostum şu an kullandığmız piyade tüfeği olan g3 bile alman yapımı. bak amerika yaptı mmzamanında dolar yükseldi.

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Güçleri yetseydi zaten yaparlardı merak etme sen. Öyle bir şey olmayacak.

3 yıl sonra kullanabilceğiz.
Sanmıyorum ne ara o kadar teknolojiye sahip oldum. Hem çıkarsa ben yine değerlendirilemeyeceğini düşünüyorum satmaktan ziyade halka mâl edilmeli ki haklın cebinden çıkan para azalsın bi 10-20 yul boyunca

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
dostum şu an kullandığmız piyade tüfeği olan g3 bile alman yapımı. bak amerika yaptı mmzamanında dolar yükseldi.
Almanya zaten uzun zamandır ambargo uyguluyor sorun ne?
Kendi tüfeğimizi üretiyoruz zaten. G3 den de daha iyi.

Müslüm Gürses

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,063
İsim
Mert Gürbüz
https://onedio.com/haber/milli-silahlarimiz-yerli--467729 AÇTA BAK BAKALIM NELERİMİZ YERLİ AÇÇ AÇÇ UZATMA AÇ

Almanya zaten uzun zamandır ambargo uyguluyor sorun ne?
Kendi tüfeğimizi üretiyoruz zaten. G3 den de daha iyi.
Yediremez Kardeşimmmm yediremezz

KTimur

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bir anda düşecek bir şey değil maalesef. Türkiye'nin önünde şu an büyük bir fırsat var eğer doğru politikalar izlenirse bunun etkisini görebiliriz. Petrol yada doğal gaz çıkardık hemen düşer diye bir şey yok dolardan bahsediyoruz,

Dolar bu gücünü nereden alıyor ?
Arap ülkelerinin petrolü ihraç ederken sadece dolar para birimiyle ticaret yapacaklarını beyan etmesinden mütevellit doların küresel değeri artıyor ve yeri sağlamlaşıyor. Çin en büyük ithalatçı konumunda. Avrupa ülkeleri de ona keza dev ithalatçılar. AB ve Çin ekonomisi dünya ekonomisinin yarısını oluşturuyor. Siz dünya ekonomisinin yarısını enerji ihtiyacını sadece tek bir para kuruyla karşılamaya zorlarsanız o kur elbette çok güçlü olacaktır ve uluslar arası arenada yerini koruyacaktır. Bir de bunun yanında IMF,WB gibi uluslar arası finans kuruluşlarının da dolar ile çalışmasını sağlayıp yanına mükemmel bir donanma gücü, sağlam istihbarat, dünyanın yarısına satılan savunma ürünlerini de eklerseniz göreceğiniz şey işte doların yerini nasıl sağlamlaştırdığıdır.

Metehann.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,685
İsim
Metehan

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Sanmıyorum ne ara o kadar teknolojiye sahip oldum. Hem çıkarsa ben yine değerlendirilemeyeceğini düşünüyorum satmaktan ziyade halka mâl edilmeli ki haklın cebinden çıkan para azalsın bi 10-20 yul boyunca
Zaten kullanmaya başladığımız zaman ciddi miktarda düşecek.
Teknoloji yok diyorsunda daha haberin yok anlaşılan. Hem Türkiye de hemde Azerbaycan da çok büyük rafinerilerimiz var. Biliyor musun? Biz Petrolu ve doğal gazı ham olarak alıyoruz. Kendimiz işleyip satışa çıkıyor.

Müslüm Gürses

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,063
İsim
Mert Gürbüz
ya dostum sen ne kadarda moron bi insansın ben Tr silah üretimi yapamıyo diye bişeymi dedim sadece piyade tüfeğmiz g3 dedim
MPT 76??? onu neden söylemessin çünkü çekemessin Anlıyacagınız dil aslann

Teknoloji yok diyorsunda daha haberin yok anlaşılan. Hem Türkiye de hemde Azerbaycan da çok büyük rafinerilerimiz var. Biliyor musun? Biz Petrolu ve doğal gazı ham olarak alıyoruz. Kendimiz işleyip satışa çıkıyor.
Aynnen BIKTIM ARTIK TEKNOLOJİ YOK DENİLMESİNDEN O ESKİ TÜRKİYE YOK KARŞINIZDA !

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Çok güzel bunları zaten biliyorum lakin bu rafineyi ilk defa senden duydum ve gerçekten takdir ettim bu konuda. Umarım bu durumdan kurtuluruz

Müslüm Gürses

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,063
İsim
Mert Gürbüz
2019 yılı içerisinde güvenlik güçlerine 54.473 MPT-76 ve MPT-55 teslim edilmiştir.

Çok güzel bunları zaten biliyorum lakin bu rafineyi ilk defa senden duydum ve gerçekten takdir ettim bu konuda. Umarım bu durumdan kurtuluruz
Tabiijki var dostum yıllardır doğalgazı kendimiz işliyoruz zaten ham geliyor bizee

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,149
Üyeler
161,250
Son üye
Akif Çalkınsın
Top Bottom