Neler Yeni

Dolar sizce 2 3 seneye 5 olur mu?

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Çok güzel bunları zaten biliyorum lakin bu rafineyi ilk defa senden duydum ve gerçekten takdir ettim bu konuda. Umarım bu durumdan kurtuluruz
Yanlış adım atılmaz ise inşallah kurtuluruz.

KTimur

80+ Silver
En İyi Cevap
1
ya dostum sen ne kadarda moron bi insansın ben Tr silah üretimi yapamıyo diye bişeymi dedim sadece piyade tüfeğmiz g3 dedim
G3 Sadece er'ler de var hocam artık. Eğitim vb. şeylerde kullanılıyor. Zaten G3'ü de biz üretebiliyoruz.
TSK'nın piyade tüfeği artık MPT-76.
Güncel Türk piyade mangasının organizasyonunu ve organizasyonda kullanılan silahları gösteren çalışma:
EfpHxlGWoAAkUhD.jpg

Metehann.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,685
İsim
Metehan
MPT 76??? onu neden söylemessin çünkü çekemessin Anlıyacagınız dil aslann
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynnen BIKTIM ARTIK TEKNOLOJİ YOK DENİLMESİNDEN O ESKİ TÜRKİYE YOK KARŞINIZDA !
kendi halinde zafer ürettiğnimi zannediyosu. dostum yediremez falan İnönü yede zamanında siz yediremediniz aynı zamanda M.K.A zorlu dönemde bile natoya katılan bitkin bi imparatorluğun halkına güneş gibi parlayan iki liderdir bu ama sizler yediremediniz
NOT:belki sen öyle cahillerden değilsindir

Müslüm Gürses

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,063
İsim
Mert Gürbüz
kendi halinde zafer ürettiğnimi zannediyosu. dostum yediremez falan İnönü yede zamanında siz yediremediniz aynı zamanda M.K.A zorlu dönemde bile natoya katılan bitkin bi imparatorluğun halkına güneş gibi parlayan iki liderdir bu ama sizler yediremediniz
NOT:belki sen öyle cahillerden değilsindir
Atatürk keşke şuanki muhalefetin başında olsada Koşa koşa oy vermeye gitsem.İnönü? şu 12 Adayı kaptırıpta Kaş a gidince bu kadar yakın oldugunu bilseydim vermezdim diyen adam değilmi?

Metehann.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,685
İsim
Metehan
G3 Sadece er'ler de var hocam artık. Eğitim vb. şeylerde kullanılıyor. Zaten G3'ü de biz üretebiliyoruz.
TSK'nın piyade tüfeği artık MPT-76.
Güncel Türk piyade mangasının organizasyonunu ve organizasyonda kullanılan silahları gösteren çalışma:
Alıntıyı görüntüle
Hocam Jandarma mesela mp5 kullanıyo o da Alman ve Mpt yi tüm askerlerin kullanmasi gerekir çünki g3 mpt kadar konforlu değil erlerimizinde o konforu ýaşamasi lazım.

Müslüm Gürses

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,063
İsim
Mert Gürbüz
Hocam Jandarma mesela mp5 kullanıyo o da Alman ve Mpt yi tüm askerlerin kullanmasi gerekir çünki g3 mpt kadar konforlu değil erlerimizinde o konforu ýaşamasi lazım.
G3 Acemi birliklerinde kullanılan atış talimi yapılan bir silah halinde şuan MPT yi erler değil üst rütbeler kullanıyor kardeşim.

Metehann.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,685
İsim
Metehan
Atatürk keşke şuanki muhalefetin başında olsada Koşa koşa oy vermeye gitsem.İnönü? şu 12 Adayı kaptırıpta Kaş a gidince bu kadar yakın oldugunu bilseydim vermezdim diyen adam değilmi?
inönüyü o kadar kötülemeye gerek yok eğer inönü savaşa girseydi şu an biz ya almandık ya rus ya ingiliz tabi eksi yönleride var

KTimur

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam bir çok silahı MKE kendisi üretiyor. Hatta MKE bir çok pazara silah satıyor.
Örn: MKE Sanayi ve Teknoloji müzesinde bulunan Ahşap gravürlü bir G-3. Amerikan pazarı için.
EfkJAObXoAM5Wde.jpg

Müslüm Gürses

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,063
İsim
Mert Gürbüz
inönüyü o kadar kötülemeye gerek yok eğer inönü savaşa girseydi şu an biz ya almandık ya rus ya ingiliz tabi eksi yönleride var
Yok kötülemedim,ama kendiside meisi verdiğine sonradan pişman olmuş ya kendi ağzıyla söylemiş Antalya kaş a gidip bu kadar yakın oldugunu bilsem vermezdim".Demiş keşke bi araştırsaymış verdiği yeri ilk önce.

Metehann.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,685
İsim
Metehan
G3 Acemi birliklerinde kullanılan atış talimi yapılan bir silah halinde şuan MPT yi erler değil üst rütbeler kullanıyor kardeşim.
Belirli bi rütbeden sonra asker savaş meydanına gitmez emir verir genellikle yarbayın altı olur asker sayısına bağlı genellikle erler savaşır ve o er askerlerimizi g3 belasından kurtarıp mpt konforluğuna geçmesi gerekir

bunu bana eski asker olan dedem ve babam söylemişti .

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,149
Üyeler
161,250
Son üye