Alçaladabilir aynen kader kısmetBelli olmaz kader kismet isleri bunlar dusedebilir yukseledebilir
Eğer okuduysanız zaten "sağlıklı" yatırım dedim. Parayı doğru şekilde değerlendirebileceğimiz yatırımları söyledim.Dostum sorun burda senin ülkene giren paradan çok.
Paranın nasıl değerlendirildiğidir.
Yahu 750milyon doları lunaparka harcayan var.
Önemli olan gelen para değildir.
Önemli olan gelen parayı nasıl tasarruf ettiğindir.
Tasarruf etmek de iyi bir şey değil.Dostum sorun burda senin ülkene giren paradan çok.
Paranın nasıl değerlendirildiğidir.
Yahu 750milyon doları lunaparka harcayan var.
Önemli olan gelen para değildir.
Önemli olan gelen parayı nasıl tasarruf ettiğindir.
Tabii canım tasarruflu olmaya ne gerek var.Tasarruf etmek de iyi bir şey değil.
Valla kardeşim biz kendimizi bildik bileli asgari ücretle geçinmeye çalışıyoruz.Allah'a şükür bir derdimiz yok.İnsanlar 2 saatlik zevk için okutamayacagı bakamayacagı çocugu yaparsa 2300TL yetmez tabiiki.İstanbul Trafiğine bakıyorumda araba sayısı hiç geçinmeye çalışan bir milleti göstermiyor.Sorsan herkes fakir amaTabii canım tasarruflu olmaya ne gerek var.
Millet 200 milyon dolara marsa araç fırlatırken biz lunaparka 3 katını verelim.
Halk dolar 8 e dayanmışken ayda 2300 tlyle geçinmeye çalışırken.
Biz ensar vakfına milyon dolarlar bağışlayalım.
İnsanlar bilimde alıp başını giderken.
Biz diyanete eğitime ayrılanın 3 katı bütçeyi ayıralım.
Kime dönecek DD vallahi komik bu çocuklar ya
Saray ülkenin temsilidir simgesidir o sarayda sadece RTE yaşamıyor.
İstanbulda çok göremessin zaten anadoluya, doğuya bakValla kardeşim biz kendimizi bildik bileli asgari ücretle geçinmeye çalışıyoruz.Allah'a şükür bir derdimiz yok.İnsanlar 2 saatlik zevk için okutamayacagı bakamayacagı çocugu yaparsa 2300TL yetmez tabiiki.İstanbul Trafiğine bakıyorumda araba sayısı hiç geçinmeye çalışan bir milleti göstermiyor.Sorsan herkes fakir ama
bizim TR 3 e satar 5 e alır doğalgazı :d"daha fazlası bulunursa" olur galiba. Zaten Akdeniz de de varlığımızı sürdürüyoruz
2023 de halkın kullanımına sunulacakmışDoğalgaz en az 8 sene içersinde çıkacaktır yani ancak o zaman faydası olucaktır eğer çıkarsa bunu işleyecek teklonojimiz olmadığı için ucuz fiyatlara yurtdışına satacağız aynı bor'da olduğu gibi.
İşte tam anlamıyla doğu keşke doğudaki vatandaşlarımız bilinçlense ve bakabileceği en iyi şartlarda yetiştirebileceği kadar çocuk yapsa,yokluk çekmezler.İstanbulda çok göremessin zaten anadoluya, doğuya bak
Lütfen videoyu izle lütfen saray önemsiz değil tabi ama bu halk geçinemiyorken 50000$ çantası olan varSaray ülkenin temsilidir simgesidir o sarayda sadece RTE yaşamıyor.