Mehmet Can
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 396
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu saatten sonra öyle olmaz.bizim TR 3 e satar 5 e alır doğalgazı :d
Bu saatten sonra öyle olmaz.bizim TR 3 e satar 5 e alır doğalgazı :d
O konuda haklısın ben karısını sevmiyorum zatenLütfen videoyu izle lütfen saray önemsiz değil tabi ama bu halk geçinemiyorken 50000$ çantası olan var
Yaa çok mu biliyosun birader ssenbizim TR 3 e satar 5 e alır doğalgazı :d
Zamanında 5 çocuk yapın masrafları karşılanacak dendi hani nerde ?İşte tam anlamıyla doğu keşke doğudaki vatandaşlarımız bilinçlense ve bakabileceği en iyi şartlarda yetiştirebileceği kadar çocuk yapsa,yokluk çekmezler.
5 değil 3 ona bakarsan zamanında kadın başkanımız herkese 1 daire 1 araba diye her mitingde elinde sallıyorduZamanında 5 çocuk yapın masrafları karşılanacak dendi hani nerde ?
Erdoğanın 3 5çocuk demesine karşıyım haklısın ama insanlarda bilinçlensin zorla yaptırılmıyor hocamZamanında 5 çocuk yapın masrafları karşılanacak dendi hani nerde ?
Kimmiş o :d5 değil 3 ona bakarsan zamanında kadın başkanımız herkese 1 daire 1 araba diye her mitingde elinde sallıyordu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Erdoğanın 3 5çocuk demesine karşıyım haklısın ama insanlarda bilinçlensin zorla yaptırılmıyor hocam
Bunu başkasının demesi ile değilde evladının geleceğini düşündüğğün için yapıcaksınZamanında 5 çocuk yapın masrafları karşılanacak dendi hani nerde ?
Tansu ÇillerKimmiş o :d
hayırdır sen cumhurbaşkanının sol testisimisin ?O konuda haklısın ben karısını sevmiyorum zaten
Yaa çok mu biliyosun birader ssen
Hahah Laflara bakhayırdır sen cumhurbaşkanının sol testisimisin ?
Kardeş ayıp değil mi ? Hayırdır felan.hayırdır sen cumhurbaşkanının sol testisimisin ?
Evet zorla yaptırılmadı fakat şöyle örnek vereyim senin araban yok ve sana diyorum ki arabanı al parasını ben ödeyeceğim ama ödemiyorum bunu diyen kişide yoldan geçen birisi değil ve halk hükümete güvenir güvenmek zorunda bu arada 3-5 farketmiyor birine bile bakmadıktan sonra5 değil 3 ona bakarsan zamanında kadın başkanımız herkese 1 daire 1 araba diye her mitingde elinde sallıyordu
Erdoğanın 3 5çocuk demesine karşıyım haklısın ama insanlarda bilinçlensin zorla yaptırılmıyor hocam
ben ülkemin ekonomisini sevmiyorum varmı diyeceğinHahah Laflara bakSiz acizsiniz birader ben burda savunma yaparken 1 kere hakaret etmedim insanlara ama malum zihniyetin kendini haklı çıkarma çabası hakarete sürüklüyor
![]()