Neler Yeni

Dolar sizce 2 3 seneye 5 olur mu?

Müslüm Gürses

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,063
İsim
Mert Gürbüz

Müslüm Gürses

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,063
İsim
Mert Gürbüz
Zamanında 5 çocuk yapın masrafları karşılanacak dendi hani nerde ?
5 değil 3 ona bakarsan zamanında kadın başkanımız herkese 1 daire 1 araba diye her mitingde elinde sallıyordu;)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Erdoğanın 3 5çocuk demesine karşıyım haklısın ama insanlarda bilinçlensin zorla yaptırılmıyor hocam

Mehmet Can

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
396
İsim
Mehmet can
5 değil 3 ona bakarsan zamanında kadın başkanımız herkese 1 daire 1 araba diye her mitingde elinde sallıyordu;)

Erdoğanın 3 5çocuk demesine karşıyım haklısın ama insanlarda bilinçlensin zorla yaptırılmıyor hocam
Kimmiş o :d

Müslüm Gürses

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,063
İsim
Mert Gürbüz
Bunu başkasının demesi ile değilde evladının geleceğini düşündüğğün için yapıcaksın

Tansu Çiller :D

"Süleyman Demirel'in ekonomi kurmayı olarak siyasete adım atan Tansu Çiller'in vaatleri de Demirel'i aratmadı. DYP-SHP hükümetinde ekonomiden sorumlu devlet bakanı olar Çiller herkese biri ev biri araba olmak üzere iki anahtar vaat etti. 'Her mahallede yüz trilyoner olacak' dedi, bunu her köylüye traktör sözü takip etti. Demirel sonrasında Başbakanlık koltuğuna oturdu ama verdiği sözleri yerine getirmedi "

LastXeon

80+ Bronze
Ne demesin 1tl bile olur

ÖmerFaruk45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Ömer Faruk Demirtaş
O konuda haklısın ben karısını sevmiyorum zaten

Yaa çok mu biliyosun birader ssen
hayırdır sen cumhurbaşkanının sol testisimisin ?

Hahacıoğulları

80+ Bronze

Evet zorla yaptırılmadı fakat şöyle örnek vereyim senin araban yok ve sana diyorum ki arabanı al parasını ben ödeyeceğim ama ödemiyorum bunu diyen kişide yoldan geçen birisi değil ve halk hükümete güvenir güvenmek zorunda bu arada 3-5 farketmiyor birine bile bakmadıktan sonra

ÖmerFaruk45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Ömer Faruk Demirtaş
Hahah Laflara bak :) Siz acizsiniz birader ben burda savunma yaparken 1 kere hakaret etmedim insanlara ama malum zihniyetin kendini haklı çıkarma çabası hakarete sürüklüyor ;)
ben ülkemin ekonomisini sevmiyorum varmı diyeceğin

Top Bottom