Dolar sizce 2 3 seneye 5 olur mu?

İşte tam anlamıyla doğu keşke doğudaki vatandaşlarımız bilinçlense ve bakabileceği en iyi şartlarda yetiştirebileceği kadar çocuk yapsa,yokluk çekmezler.
Zamanında 5 çocuk yapın masrafları karşılanacak dendi hani nerde ?

5 değil 3 ona bakarsan zamanında kadın başkanımız herkese 1 daire 1 araba diye her mitingde elinde sallıyordu;)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Erdoğanın 3 5çocuk demesine karşıyım haklısın ama insanlarda bilinçlensin zorla yaptırılmıyor hocam

5 değil 3 ona bakarsan zamanında kadın başkanımız herkese 1 daire 1 araba diye her mitingde elinde sallıyordu;)

Erdoğanın 3 5çocuk demesine karşıyım haklısın ama insanlarda bilinçlensin zorla yaptırılmıyor hocam
Kimmiş o :d

Bunu başkasının demesi ile değilde evladının geleceğini düşündüğğün için yapıcaksın

Tansu Çiller :D

"Süleyman Demirel'in ekonomi kurmayı olarak siyasete adım atan Tansu Çiller'in vaatleri de Demirel'i aratmadı. DYP-SHP hükümetinde ekonomiden sorumlu devlet bakanı olar Çiller herkese biri ev biri araba olmak üzere iki anahtar vaat etti. 'Her mahallede yüz trilyoner olacak' dedi, bunu her köylüye traktör sözü takip etti. Demirel sonrasında Başbakanlık koltuğuna oturdu ama verdiği sözleri yerine getirmedi "

Ne demesin 1tl bile olur

O konuda haklısın ben karısını sevmiyorum zaten

Yaa çok mu biliyosun birader ssen
hayırdır sen cumhurbaşkanının sol testisimisin ?

Evet zorla yaptırılmadı fakat şöyle örnek vereyim senin araban yok ve sana diyorum ki arabanı al parasını ben ödeyeceğim ama ödemiyorum bunu diyen kişide yoldan geçen birisi değil ve halk hükümete güvenir güvenmek zorunda bu arada 3-5 farketmiyor birine bile bakmadıktan sonra

Hahah Laflara bak :) Siz acizsiniz birader ben burda savunma yaparken 1 kere hakaret etmedim insanlara ama malum zihniyetin kendini haklı çıkarma çabası hakarete sürüklüyor ;)
ben ülkemin ekonomisini sevmiyorum varmı diyeceğin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,905
Üyeler
192,546
Son üye
Emre_Titan
Geri