Sadeceogrenmekistiyorum
80+ Gold
Yapacak bir şey yok hacı
2023 de dolar 1 TL olacak ahanda buraya yazıyorum (!)
2023 de dolar 1 TL olacak ahanda buraya yazıyorum (!)
Fırsatçılığı sonuna kadar katılıyorum bir söz vardır letgo'daki ikinci ele paran yetmiyorsa 0 alat gözlüğü ilede bakmamak lazım direk destek verenlere saldırmadan önce devletin yaptığı indirimlerde alım rahatlığı sağladığında mal sahiplerinin onu kar güderek üstüne daha fazla değer eklemesi bizim halkımız en büyük sorunu en büyük örnek bugün 2.el otomobil piyasası konut kredilerindeki faizlerin azaltıldığından sonra emlakçılar ve mal sahiplerinin üstüne ekledikleri deli karmarjları en küçüğünden bir örnek bugün hükümet veya siyasilerden önce biz insan olarak önce fırsatçılık ve uyanıklığı bırakmalıyız evet ekonomi kötü ama bunun en büyük sebebi bizleriz ne yazık ki yerliye destek vermeyiz dışa bağımlılığı savunuruz sonra ülke niye gelişmiyor deriz.
dostum ben zaten kafam taktim böyle 50000 euro bozdurmak filan.Rambo para biriktir bi 5000 eur o fln çok zor değildir sanırsam, bu yaz kop gel Türkiye'ye 1-2 hafta krallar gibi tatil yap 40000 TL ile ne istersen yap. Allahı bile olursun buranın.
Devlet adım atmadıkça böyle oluyor bırak birliği dirliği. Devlet milletine destek olmuyor ki.
Dostum ülkemiz insanının bu durumunu da eğitimsizliğe ve bu durumda bırakan devlete bırakıyorum. Adamın 5 tl si var devlet zaten adama geçiriyor adam da 5 tlsini mecburen 10 tl ye satıyor.at gözlüğü ilede bakmamak lazım direk destek verenlere saldırmadan önce devletin yaptığı indirimlerde alım rahatlığı sağladığında mal sahiplerinin onu kar güderek üstüne daha fazla değer eklemesi bizim halkımız en büyük sorunu en büyük örnek bugün 2.el otomobil piyasası konut kredilerindeki faizlerin azaltıldığından sonra emlakçılar ve mal sahiplerinin üstüne ekledikleri deli karmarjları en küçüğünden bir örnek bugün hükümet veya siyasilerden önce biz insan olarak önce fırsatçılık ve uyanıklığı bırakmalıyız evet ekonomi kötü ama bunun en büyük sebebi bizleriz ne yazık ki yerliye destek vermeyiz dışa bağımlılığı savunuruz sonra ülke niye gelişmiyor deriz.
dostum aynen öyle.Almanyada yaşayanlar için fırsat oldu
en azından iyi tarafından bakalım
Yakında arjantin gibi olucagızHala göremeyen ve destek veren arkadaşların yüzüne çarpmak için bu konuyu açtım. İnsanların babası 2300 TL maaş alıyor 1000 TL kira veriyor en az 600-700 TL vergi veriyor 300 TL faturalar hatta daha fazla giysi, mutfak, ihtiyaçlar bunlardan bahsetmiyorum bile. Ekonominin durumu ortada. Diyeceklerim bu kadardı artık uyanın!
oh be aynı kafadan birisi daha bizim ülkemizde deprem olup evler yıkıldığında kiralara zam yapmak yerine indirmemiz gerekiyor yapılan binalardan mal kaçırmamız gerekiyor en büyüğü üretim üretim şart abi çok güzel anlatmışsın eline sağlıkÇoğumuzun düşüncesi şu yönde:
Ulan dolar euro düşşede rahalasak. Ama biraz araştırırsanız Japonyanın para birimi olan "Yen" çok değersizdir, 1 dolar = 107 yen falan yani ne kadar değersiz bir para dimi, hatta bunu için japonya türkiye dahil bazı ülkelerin para birimini kendi ülkesinde döviz almayı kesti çünkü herkesin parası japonya da değerli oluyor .
Fakat Japonya bu kadar değersiz bir para birimine sahip olmasına rağmen nasıl iyi bir ülke ? Japonya araba pazarında büyük bir paya sahip malum Toyota, Honda, Mitshubishi, subaru, daihatsu tarzı markalar japonyaya ait, e haliyle sony de Japonların yani PS5 de onlarda . ve ülkede ki durum bizim türkiyemize göre daha iyi.
Çoğumuza göre dolar euro düşşe her şey düzelicek ama öyle değil işte, önce başka şeyleri halledilmesi, üretime geçilmesi ve ülkenin birlik olup kalkınması gerkiyor. Daha konuşulucak detay çok, ama bilirsiniz... Silivri SOĞUKTUR.
dostum aynen öyle.
ben cok kisi taniyorum böyle tarla ev ve günes enerji alan.
bende kafaya takim 50000-100000 euro bozdurup günes enerji zentrali almaya.
biz önce kendimizi değil bir birimizi düşünmeliyiz ama her fırsatta komşunu nasıl dolandıracağını düşünen bir millet oldukFırsatçılığı sonuna kadar katılıyorum bir söz vardır letgo'daki ikinci ele paran yetmiyorsa 0 al