Neler Yeni

🔥🔥🔥🥶Dolar yanıyor 26.02🔥🔥🔥🔥

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Alpaslan Çevikel
Gitsin afganistan iran pakistan somali forumlarında takılsın
Onlara göre Avrupa ve ABD bizi kıskanıyor 😂
Bu adamlar bide padisah olcaktı hahahahhahahahahaha
Bunlar sanıyor ki sabah akşam her saniye bizi durdurmak / engellemek için uğraşıyorlar birde kıskanıyorlar diye zannediyorlar @Megan

Erdoğan ile dalga geçen yabancı spikeri buraya atayım da bir izleyin ama sonuna kadar izleyin

Berkarda

80+ Silver
lan üni bitireyim laptop alayım sonra 35 tl olsun sıkıntı yok ve yeni tahminim 32 falan 2024 mayıs ve temmuz arası

SadeceSeyf

80+ Gold

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Alpaslan Çevikel
Sil etiketi bence uğraşmaya değmez 😂
Ben adamın profile yazdım direk dhdjdjjd
En son 29 Mayıs günü gözükmüş yazık lan adama neyse troll maaşını aldı gitti görevi bitti burada 😂
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şimdi mevkii falan vermişlerdir buna

lan üni bitireyim laptop alayım sonra 35 TL olsun sıkıntı yok ve yeni tahminim 32 falan 2024 mayıs ve temmuz arası
Selçuk Geçer diye bir adamı takip ediyorum YouTube üzerinden adamın her dediği doğru çıkıyor yıl sonuna kadar 35₺ fiyatı görecek diyor önümüzde ki senede gram altın fiyatı 2.000₺ fiyatları görecek diyordu son birkaç videosunu izlemeni tavsiye ederim

Berkarda

80+ Silver
ama sonu doğru adam dünyaya meydan okuyor resmen ama KK kazansada dolar artabilirdi ama belki yakında tl değer kazanır zor ama imkansız değil belki altın petrol gibi aşırı değerli 1.5-2 trilyon dolarlık birşeyler çıksa ekonomi düzelebilir gibi çünkü bu rezerv ile ya para basarız yada dolar düşürürüz ama rte para basar maaş 15 yapar ama dolar yine aynı kur kalcak şekilde maaş ayarlar yani bi halt değişmez

Bunlar sanıyor ki sabah akşam her saniye bizi durdurmak / engellemek için uğraşıyorlar birde kıskanıyorlar diye zannediyorlar @Megan

Erdoğan ile dalga geçen yabancı spikeri buraya atayım da bir izleyin ama sonuna kadar izleyin

ben 1M liralık maaş iş bulsamda kalmayı düşünmüyorum yani

burada kalmayı artıkın

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Alpaslan Çevikel
ama sonu doğru adam dünyaya meydan okuyor resmen ama KK kazansada dolar artabilirdi ama belki yakında TL değer kazanır zor ama imkansız değil belki altın petrol gibi aşırı değerli 1.5-2 trilyon dolarlık birşeyler çıksa ekonomi düzelebilir gibi çünkü bu rezerv ile ya para basarız yada dolar düşürürüz ama rte para basar maaş 15 yapar ama dolar yine aynı kur kalcak şekilde maaş ayarlar yani bi halt değişmez

ben 1M liralık maaş iş bulsamda kalmayı düşünmüyorum yani
Dünyaya meydan okumak mı ? Rahip Brunson olayı gibi mi ? Ne diyordu ben görevde olduğum sürece bu adamı benden alamazsın ertesi gün özel uçak ile Amerika'ya yolladı Trump ne diye tehdit etmişti mal varlığını açıklarım demişti tabii bu doğru mu bilemem. Kılıçdaroğluna aslında oyumu vermeyecektim çünkü başka seçenek bırakmadılar ve değişim gerekiyordu ha birde halkın istediği aday Manşur Yavaş idi halkın sesini duymayan adam iktidar olunca mı duyacaktı bu durum benim kafamda soru işareti bıraktı neyse biraz dağınık yazdım ama idare et

ege_onall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
ege
Geçen bi başlığın altındaki ekonomi profesörleri napıyo acaba faiz artarsa dolar düşer diyenler :D:D:D

1453Emre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Emre Öztürk
1687778925631.jpeg

Method

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Alperen Eymen Altunoğlu
Yapmaaa Yapma monitor alıcam daha 1 ay daha sık dişini beeeeee
İşte ben buna çok üzülüyorum. Her Türk genci bu durumu yaşıyor ve herkes gibi bende yaşıyorum. Monitörüm rezalet ama alamıyorum. Acaba neden :) Sonra insanlar diyor neden yurt dışını daha çok seviyorsun ve neden kıskanıyorsun. Durum tam olarak bu. Onlar istediğini istediği an alabilirken biz neden sadece hayalini kuruyoruz ? Tamam Allah'a şükür yine istediklerimi alabiliyorum ama o kadar kolay olmuyor :/

Top Bottom