DOLAR YÜKSEK DEĞİL

Reaksiyon skoru
33
Arkadaşlar dolar bu kadar yüksek değil, Türk Lirasının Değeri Düşük. TL´NİN DEĞEERİ DÜŞÜK VE HALEN DÜŞÜYOR. Bakın piyasaya 1 Euro 7,76 TL, Kuveyt Dinarı 1 ay öncesinde 18 TL civarındaydı şu anda 1 Kuveyt Dinarı 23 TL olmuş durumda

Arkadaşlar dolar bu kadar yüksek değil, Türk Lirasının Değeri Düşük. TL´NİN DEĞEERİ DÜŞÜK VE HALEN DÜŞÜYOR. Bakın Kuveyt Dinarına 1 ay öncesinde 18 TL civarındaydı şu anda 1 Kuveyt Dinarı 23 TL olmuş durumda
Knk 0$=0tl daha ne olsun

Arkadaşlar dolar bu kadar yüksek değil, Türk Lirasının Değeri Düşük. TL´NİN DEĞEERİ DÜŞÜK VE HALEN DÜŞÜYOR. Bakın Kuveyt Dinarına 1 ay öncesinde 18 TL civarındaydı şu anda 1 Kuveyt Dinarı 23 TL olmuş durumda
Bir bakıma doğru ama bazı yaptırımlar ilede yükselmiş durumda

katılıyorum
Arkadaşlar dolar bu kadar yüksek değil, Türk Lirasının Değeri Düşük. TL´NİN DEĞEERİ DÜŞÜK VE HALEN DÜŞÜYOR. Bakın piyasaya 1 Euro 7,76 TL, Kuveyt Dinarı 1 ay öncesinde 18 TL civarındaydı şu anda 1 Kuveyt Dinarı 23 TL olmuş durumda

aynen ferhat kardeşim kesinlikle çeyrek dular 1.5 tl nereye pahalı

Bir bakıma doğru ama bazı yaptırımlar ilede yükselmiş durumda
Hangi yaptırımmış o? Türk lirası bütün para birimleri karşısında değer kaybediyor. Güney Afrika ülkeleri, Tayland, Endonezya da mı bize yaptırım uyguladı?

Bırakın bu boş muhabbetleri.

Dolar 10TL olunca TL'den bir tane sıfır sileriz 1 dolar 1tl olur 🤣🙃😁

İsterse dolar 1 tl olsun alım gücü düştükten sonra ne işe yarar? Doların her artması dışa bağımlı ülke olduğumuz için alım gücümüzü düşürdükçe düşürüyor.

Son düzenleme:
arkadaşlar öncelikle haklısınız dolar ucuz değil ama sadece dolara "pahalı" gözüyle bakıp kendi paramızı görmezden gelirsek yanlış bir değerlendirme yaparız evet dolar arttı, euro arttı başka para birimlerinin değeri de arttı(mesela kuveyt dinarı aklıma bu geldi) fakat bu değerler Türk Lirasının aynı değerlerde kaldığını göstermez. ve toplama bilgisayarları pek ilgilendirmiyor ama "Durum" diye konu olduğunu bilmiyordum o yüzden o konuyu seçtim.

İsterse dolar 1 TL olsun alım gücü düştükten sonra ne işe yarar? Doların her artması dışa bağımlı ülke olduğumuz için alım gücümüzü düşürdükçe düşürüyor. Ayrıca Kuveyt dinarının 23 TL olması TL değer kazandığı için değil dinar değer kaybettiği için.
Dinar değer kaybettiyse nasıl 18 liradan 23 liraya çıkabiliyor bana açıklar mısınız? :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,128
Üyeler
190,866
Son üye
HasanE
Geri