Neler Yeni

Dolar yükseliyor elimizi hızlı tutmalı miyiz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Furkan
Dolar artarken fiyatlara güncelleme gelmeden bilgisayar alımı yapmak mantıklı mı ?

ProArk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ömer Ünal
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar ve oyunlar
Ben şansa bırakıp yazı bekleyeceğim.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,606
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Umutlarınızı yıkmak istemem ama şu saatten sonra ülkede ekonomi adına iyi şeyler yaşanacağını pek sanmıyorum. 2020'de piyasa patladığın da çok fazla kişi bekle biraz hep böyle gitmez düzelir piyasa dedi, onları dinlemeyip imzamda ki sistemi aldığım için şuan bile gayet taktir ediyorum kendimi. (İmzamda ki sistemi o zamanlar 5800 TL'ye almıştım)

Americano

80+ Bronze
Dolar artarken fiyatlara güncelleme gelmeden bilgisayar alımı yapmak mantıklı mı ?
bende @ProArk arkadaşımızın dediği gibi yaza bırakacağım şansımı yaza kullanıcam bu dolar varken istediğim monitör özellikleri olan monitörü alamadı. şuan piyasada varsa monitör 5200 altında %80 ghosting bir ton sorunu var mecbur bekleyeceğim

Moon Knight

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
445
İsim
Orhan Karaoğlan
İlgilendiği Kategoriler
yürüyüş bilgisayar doğa kitap
ya yeni enstrüman yada 5000 baz faiz artışı olmadığı sürece dolar artık çok zor şekilde 11 12 bandına düşer :( ve git gide artmaya devam eder [YTD]
Mesaj otomatik birleştirildi:

Umutlarınızı yıkmak istemem ama şu saatten sonra ülkede ekonomi adına iyi şeyler yaşanacağını pek sanmıyorum. 2020'de piyasa patladığın da çok fazla kişi bekle biraz hep böyle gitmez düzelir piyasa dedi, onları dinlemeyip imzamda ki sistemi aldığım için şuan bile gayet taktir ediyorum kendimi. (İmzamda ki sistemi o zamanlar 5800 TL'ye almıştım)
en iyisini yapmışsın hocam bu ülke de beklemek git gide paramızın eriyeceği bir durum artık %70 çakma enflasyon %153 gerçek enflasyon ortamında hiç bir şey düşmez maalesef

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,606
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
ya yeni enstrüman yada 5000 baz faiz artışı olmadığı sürece dolar artık çok zor şekilde 11 12 bandına düşer :( ve git gide artmaya devam eder [YTD]
Mesaj otomatik birleştirildi:

en iyisini yapmışsın hocam bu ülke de beklemek git gide paramızın eriyeceği bir durum artık %70 çakma enflasyon %153 gerçek enflasyon ortamında hiç bir şey düşmez maalesef
Kesinlikle öyle 👏

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Alabiliyorsan bütçen varken al. Sadece PC için değil her şey için geçerli. Daha sonra aldığın parçaya indirim gelse bile indirimli fiyatı kurdan dolayı bugün aldığın fiyattan yüksek oluyor.

ProArk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ömer Ünal
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar ve oyunlar
Benim yaza bırakma sebebim KPSS hazırlanıyorum. Ağustos gibi zaten sizlerden yardım alırım sistem tavsiyeleri için. Abdullah'ın dediğine göre işlemcilerde ucuzlama yaşanacak diyordu en son. Ekran kartlarında stoklar artmış. Fiyatlar bir nebze olsun düşer. O zaman kadar da dolar kuru dengelenirse eğer şuanki piyasadan daha ucuza sistem alabiliriz. Lakin öteki tarafı düşünmek istemiyorum. Dolar 20 olursa işte o zaman yandık arkadaşlar :D

smt4141

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
samet altuntaş
Şu an ne alırsanız alın iyiki zamanında aldım diyeceksiniz hergün daha kötüye ilerliyor durumlar

pinkward

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
İ
İmkanın varsa al bence. Yani bir ürüne indirim gelir mutlaka kur yüksek olunca indirimsiz halinden de yüksek olur bu dolar durumunun seçim zamanına yaklaşmadan ciddi seviyede düşeceğini düşünmüyorum. Karar senin

YusufTlh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Yusuf Talha Yılmaz
Elindeki bilgisayar ihtiyaçlarını karşılıyorsa beklemeni tavsiye ederim

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3