En azından cahil ve mutlu öleceğim kardeşim. Kafam rahat xDSonra birisi gelsin kelleyi götürsün
Hiçbir şekilde haklı değil!Yoo uzamıyor çocuk gayette haklı?
son konum zaten bu konular hakkında@Mehmet Yılmaz abi şu Selimhan ın her gün ülkenin ekonomisine laf etmesinden sıkılmadın mı, fiyatı pahalıya bir ürün getiriyor şu ülkenin ekonomisine bak diyor.
Gözümü seveyim bir şey yap
Forum kurallarına aykırı bir şey mi yaptı ki?@Mehmet Yılmaz abi şu Selimhan ın her gün ülkenin ekonomisine laf etmesinden sıkılmadın mı, fiyatı pahalıya bir ürün getiriyor şu ülkenin ekonomisine bak diyor.
Gözünü seveyim bir şey yap
Hocam her gün böyle konular sıktı artık haksız mıyım?Forum kurallarına aykırı bir şey mi yaptı ki?
ülkeyi değil yönetenleriülkeni niye sevmiyon kimse seni zorlada tutmuyor ki
Sürekli bilgisizler açıyor ayrıca yanlış yere de açıyor. Madem öğrenmek istiyorsa uzmanlara sorsun, piyasayı yakip etsin, ekonomi haberleri okusun.Bence de artık sıkıldım bu konulardan
haklısın tek etmende ekonomi değilHiçbir şekilde haklı değil!
Şuan korona yüzünden stok yok, üretim yok lojistik ücretleri çok yüksek, gümrüklerde sorun var ve bunun gibi birçok etken bu yüzden fiyatlar korona öncesine göre çok yüksek haa ben ekonomi muhteşem demiyorum ekonomi de kötü ama bu fiyat artışının sebebi ekonomi değil.
Katılmıyorum. Son gelen üç vergilendirme oranını mevcut fiyatlardan çıkartırsak bunun korona'dan değil vergi sisteminden olduğunu anlayabiliriz. Ürünlerin geliş fiyatları belli yol masraflarıyla birlikte. Maalesef ki bu olay tüm teknolojik ürünlerde geçerli. Hiç bir şey, bu kadar vergiye bahane olamaz.Hiçbir şekilde haklı değil!
Şuan korona yüzünden stok yok, üretim yok lojistik ücretleri çok yüksek, gümrüklerde sorun var ve bunun gibi birçok etken bu yüzden fiyatlar korona öncesine göre çok yüksek haa ben ekonomi muhteşem demiyorum ekonomi de kötü ama bu fiyat artışının sebebi ekonomi değil.