Dolar...

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Coğrafya kaderdir ve bizim kaderimiz karadır. Başka söze gerek yok. Burda kimse çıkıp da yok "Amerika'da ırkçılık" var yok o var bu var demesin. Onlarda ırkçılık varsa bizde çocuk tecavüzleri, kadına şiddet, genç yaşta evlilikler vs. var. Keşke sadece ırkçılık olsa da bunlar olmasa. Ha ben Amerika'da hiç yok demiyorum bizde olanlar ama bize göre çok daha az ve yaşam standartları konusunda bizden kat ve kat iyiler. Sadece yaşam standartları değil her konuda bizden kat ve kat iyiler aslında. Neyse daha fazla konuşmayayım Kınalı soğuktur üşütmeyelim :)

İnsana imkan verirsen, yaşamayı öğrenir.
Yaşamayı öğrenirse, sıkılır.
Sıkılırsa, sorgular.
Sorgularsa, dinini öğrenir.

Bizde, ulan acaba bugün bize ne girecek. Acaba cebimdeki yirmi lira akşamı çıkartır mı. İnşallah evdekiler bişey istemez vs vs. Geçim derdinden bırak sorgulamayı, düşüncek kadar bile sakin olamadık. Amerikada yolda ördek sürüsü varsa bütün trafik durup bekler. Benim İslam ülkemde kasap dükkanının önünde yatan köpeği fırça sapıyla döver. Yavru köpeklerin ayağına taş bağlayıp suya atar. Yurtlarda erkek çocuğuna tecavüz eder. Balon balığına teneke yedirir. Restaurant müşteriye domuz eti yedirir. Hükümet suriyeye asker gönderir 33 şehit verip geri gelir. ORAYI DÜMDÜZ ETMEK YERİNE. ELHAMDÜLİLLAH Müslümanı.
Yerden göğe haklısın da maalesef sorsan biz ahlaklıyız onlar ahlaksız

Evet ülkedeki durum kötü ancak şükür etmek lazım . Bilgisayarın ne olduğunu bilmeyen ülkeler bile var malesef.
Hocam ne yapalım bu duruma şükür mü edelim 80 Milyon nüfusumuz var ve Dünyanın ortasında yer alıyoruz buna rağmen gelişemiyorsak bu bizim ve yöneticilerin suçudur.

Mesela sana araba çarptı paran yoksa ambulansa binsen direkt 200 dolar alıyorlar sağlık sektörü berbat
Yani bu cevapla bile aşağı yukarı tr usa aynı, ama türkiyede yaşarım, neden derseniz burda ırkçılık islamofobi felan yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2324 TL asgari ücret

2+1 ev kirası 900 lira
Elektrik 250 lira
Su 60 lira
2 telefon. 70 lira
Market pazar 800 lira

Hadi bana yaşatsınlar dini bütün ülkemde hayatı????

Daha hala 3 çocuk yapın diyorlar.

Devam sütü bebek maması 800 gr 115 TL
Daha sayarımda sayfa yetmez

Başkan kusursuz ülke yok. Ben yaşam standardıma ve ailem sağlayacağım hayata bakarım. Irkçılık din ıvır zıvıra girersek. Bizim ülkede onlardan aşağı kalmaz.
Başkan asgari ücretle istanbulda bi nevi cehennemde napıyon? tokata fela git, harbi nefes alırsın.

Yani bu cevapla bile aşağı yukarı tr usa aynı, ama türkiyede yaşarım, neden derseniz burda ırkçılık islamofobi felan yok.

Başkan asgari ücretle istanbulda bi nevi cehennemde napıyon? tokata fela git, harbi nefes alırsın.
Tokatta napacak tarzanmı olacak adam iş istanbulda

Aşağı yukarı aynı mı?Şaka mı?Ayrıca kendi adıma söylemiyorum ama emin ol şuan ülkemizde İslam'a karşı inanılmaz bir algı var.Örneğin 1 saat Instagram'da gez gençlerin hepsi belli bir algı ile İslam karşıtlığı yapıyor.Ayrıca Tr Usa aşağı yukarı aynı kanısına varman sadece ambulans örneği üzerindense yazık olmuş.

Coğrafya kaderdir ve bizim kaderimiz karadır. Başka söze gerek yok. Burda kimse çıkıp da yok "Amerika'da ırkçılık" var yok o var bu var demesin. Onlarda ırkçılık varsa bizde çocuk tecavüzleri, kadına şiddet, genç yaşta evlilikler vs. var. Keşke sadece ırkçılık olsa da bunlar olmasa. Ha ben Amerika'da hiç yok demiyorum bizde olanlar ama bize göre çok daha az ve yaşam standartları konusunda bizden kat ve kat iyiler. Sadece yaşam standartları değil her konuda bizden kat ve kat iyiler aslında. Neyse daha fazla konuşmayayım Kınalı soğuktur üşütmeyelim :)
Bu ülkede çocuğunun canı çekmesin diye göz

İstanbul'da 900 Lira kira nereye buluyorsun Aydın'da 2+1 evlerin kirası 850 Lira.

Tokatta napacak tarzanmı olacak adam iş istanbulda
yaw abi istanbul afedersin bom.. şehir, iş ne yaa, aynı asgari ücretle anadıluda kral gibi yaşarsın, çoğu şeyi beleşe mal edersin.

Aşağı yukarı aynı mı?Şaka mı?Ayrıca kendi adıma söylemiyorum ama emin ol şuan ülkemizde İslam'a karşı inanılmaz bir algı var.Örneğin 1 saat Instagram'da gez gençlerin hepsi belli bir algı ile İslam karşıtlığı yapıyor.Ayrıca Tr Usa aşağı yukarı aynı kanısına varman sadece ambulans örneği üzerindense yazık olmuş.
Hocam ben rahat namazımı kılabiliyosam, anam başörtüsüne karışılmıyosa, islamofobicilere küfreder geçerim, çok beni ilgilendirmez insta

Ah abicim keşke öyle kolay olsa
Kolay abi, devlet göç yardımı bile yapıyor. (nakliyat) sen yeterki üret, hiç üretmiyosan anadoluya git diyor.

Hocam ben rahat namazımı kılabiliyosam, anam başörtüsüne karışılmıyosa, islamofobicilere küfreder geçerim, çok beni ilgilendirmez insta
Zaten sadece Instagram üzerinden demedim.En basitinden 1 saat orada yorumlara girsen anlarsın.
bkz. @darkwebofficial

Bu ülkede çocuğunun canı çekmesin diye göz

İstanbul'da 900 Lira kira nereye buluyorsun Aydın'da 2+1 evlerin kirası 850 Lira.
Aydın, bodrum, bunlar lüks ocam, sen bi tokata, samsuna felan bak, mis gibiler.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,196,577
Üyeler
190,060
Son üye
haiseflex
Geri