Dolar...

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Senin düşüncen çok yanlış çünkü sen burada standart şöyle böyle kendine bakarsın diyorsun ama emin ol bizim dışımızdaki ülkelerdeki evlerin her birinin tek tek bahçesi ve min. 2 katı oluyor zaten ve bu dediğim onlar için standart yani bunu almak için düşünmüyorlar zaten öyle bir standart ki ellerinde oluyor.
Örnek olarak Gökhan Öner diye bir Türk Amerika'da Uber yaparken sokakları gösteriyor ve geçtiği yerler NYC falan değil Rochester ve onun gibi kötü benzer yerler.İnan ki oradaki kötü standartlar bizim villaya denk gelir.Ayrıca 20K Dodge bizde milyon

Napalım hocam, serbest piyasa, işte buna kızdım sadece serbest piyasa nedemek ya, ozaman ekmeği 20 TL yapabilirim demek.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ne dediğin, konuyu hangi yere çektiğin belli değil.

bana abd ile türkiye arasında ohaaa diyecem fark göster başkan, ters orantı, o bmw alır, bizimki megan ama orda mesela okul daha pahalıdır. şahsen ülkemden memnunum.
Orda okul daha pahalıdır ve faydalıdır bu ülkede ücretsiz kalitesiz okullar oluncada senin gibileri çıkıyor işte.

Örnek olarak Gökhan Öner diye bir Türk Amerika'da Uber yaparken sokakları gösteriyor ve geçtiği yerler NYC falan değil Rochester ve onun gibi kötü benzer yerler.İnan ki oradaki kötü standartlar bizim villaya denk gelir.Ayrıca 20K Dodge bizde milyon
yaw hocam, 3 günlük dünya yaa... ha dodge binmişin ha ferrari...

Orda okul daha pahalıdır ve faydalıdır bu ülkede ücretsiz kalitesiz okullar oluncada senin gibileri çıkıyor işte.
yok yaaa, üniversite harcını kaldıran devlet, kitap parasını kaldırıp, daha kaliteli okul sunan devlet, ortaya çıkan senin gibi nankör.

Napalım hocam, serbest piyasa, işte buna kızdım sadece serbest piyasa nedemek ya, ozaman ekmeği 20 TL yapabilirim demek.

ne dediğin, konuyu hangi yere çektiğin belli değil.

bana abd ile türkiye arasında ohaaa diyecem fark göster başkan, ters orantı, o bmw alır, bizimki megan ama orda mesela okul daha pahalıdır. şahsen ülkemden memnunum.
Ülkeden şahsen nefret etmiyorum ancak konuyu en baştan çok çekmeyeyim bak gayet basit bir şey dedim.Biz 20K 2080 sistem kurarken 2500 euro ile onlar aynısını hatta daha iyisini kuruyor.

bu lafın üstüne daha bişey söylemem söylemem şunu diyen adama ben aklımdaki düşünceyi AKTARAMAAAAAM bitti

Haklısın la ne farkeder ben ikna oldum yarın somaliye göç ediyorum kabile reisi olacam
git, vallaha git, fil bile nedensiz öldürülüyosa git, hatta hepimiz gidek, ne yiyozki dünyada...

Ülkeden şahsen nefret etmiyorum ancak konuyu en baştan çok çekmeyeyim bak gayet basit bir şey dedim.Biz 20K 2080 sistem kurarken 2500 euro ile onlar aynısını hatta daha iyisini kuruyor.
asgari ücret? o kaç para hari merak ettim.

yok yaaa, üniversite harcını kaldıran devlet, kitap parasını kaldırıp, daha kaliteli okul sunan devlet, ortaya çıkan senin gibi nankör.
Pardon insanlar üni okuyup işsiz kalıyor işsiz binlerce işszi öğretmen var ülkede milli eğitime verilern bütçe diyanete verilen bütçenin 3 te 1 i bu ülkenin eğitim sistemini övüyorsan ya yurtdışındasındır ya da zengin olup kolejde okuyorsundur

Pardon insanlar üni okuyup işsiz kalıyor işsiz binlerce işszi öğretmen var ülkede milli eğitime verilern bütçe diyanete verilen bütçenin 3 te 1 i bu ülkenin eğitim sistemini övüyorsan ya yurtdışındasındır ya da zengin olup kolejde okuyorsundur
yani onu damı devleti suçlu gösteriyorsun, nankör sana az gelir.
hangi öğretmen atanamıyo, fetö davasından kadrolular, başka
bizim millet zaten yiyim içim yatim, maaş yüksek olsun, çalışmıyım, her şey ucuz olsun, bmw ye binim, eeee?

Bana bugün, ferrariyle tofaşa binen insan farkı göster, ikiside beyaz veya siyah, bindin de noldu.hadi bunu da söyle.

Bana bugün, ferrariyle tofaşa binen insan farkı göster, ikiside beyaz veya siyah, bindin de noldu.hadi bunu da söyle.
[/QUOTE]
Bu şekilde mi düşünüyorsun cidden?Biz ne desek o olsa ne olur o olmasa ne olur diyorsun.

Bu şekilde mi düşünüyorsun cidden?Biz ne desek o olsa ne olur o olmasa ne olur diyorsun.
[/QUOTE]
ben niye zamanında 4gb ram pc aldım. malım işte, ya varya insanoğlu olarak abd de dike tr deki de somali bizden daha çok şükrediyo, bazı şeylerin değeerini bilmiyoz,

ben niye zamanında 4gb RAM PC aldım. malım işte, ya varya insanoğlu olarak abd de dike tr deki de somali bizden daha çok şükrediyo, bazı şeylerin değeerini bilmiyoz,
[/QUOTE]
Buyur seni Somali'ye alalım o zaman.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,593
Üyeler
190,060
Son üye