4emirrr
80+ Bronze
Dahası
merkez baknasının kasasında para kalmadı ki dolar bozdursun borcumuz var iflasın eşiğindeyiz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
rastgele tuşlara basarak bölümü geçmeye çalışıyorum :Eskişehirde 2003 itibariyle 203 olan fabrika sayısı 2021 de 642'ye çıktı. En son 2021 Ekim ayında cumhurbaşkanı 52 yeni fabrikanın toplu açılışını yaptı. Bileceğin ilçesi olan Bozüyük te bile 54 fabrika var. İstanbul, Ankara, İzmit, Bursa, Konya, Gaziantep vs gibi Eskişehirden çok daha büyük sanayi kentlerini düşünemiyorum bile. Günlük sadece Kapıkuleden çıkış yapan TIR sayısı 2000 in üzerinde. Sonuç olarakta Cumhuriyet tarihindeki en yüksek ihracat bu sene yapıldı.
Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz, Yada siz Türkiyedemi yaşıyorsunuz? Sürekli "Türkiye hiçbirşey üretmiyor" yalanıyla hangi algıyı yaymaya çalışıyorsun. Geceden beri 3-5 tip her topicde DOLAR ALIN tavsiyesi veriyor, bundan ne amaçlıyorsunuz. Dün gece 15 den dolar aldırdığın kişilerin zararını senmi ödüycen? Gerçi senin lafınla 15 den dolar alanda ne biliyim Allah akıl fikir versin.
Yok rahatlamaya değil, dün geceden beri millete gaz verip dolar aldırmaya yada sattırmamaya çalışıyorlar. Diğer forumlardada aynı tipler her konuya DOLAR ALIN yazmışlar. Konu yoksada kendileri konu açıp DOLAR ALIN diye 100 lerce kez yazmışlar. Okyanus ötesi yada onların burda kalmış yavruları olabilirler diye düşünmeye başladım.