Dolara Müdahale Geli̇r Mi̇?

bqrqm

80+
Reaksiyon skoru
2
Herkese selam. Aralık zamanındaki gibi dolar kuru hızlı bir artış ile 17 civarında gelmiştir. Sizce devlet tarafından müdahale (sert düşüş) gelebilir mi? Şimdiden cevaplayan arkadaşlara teşekkürler.

Dua ile mi müdahale edecekler kardeşim 😆 ne müdahalesinden bahsediyosun.

Paraları yok ki neyle müdahale edicekler adam sesini kesse sabit kalcak zaten onun derdi başka...

böyle şeyler düşünmek yerine paranı dolara yatır, Ürün zamlarından min zararla kurtulursun. YTD.

Herkese selam. Aralık zamanındaki gibi dolar kuru hızlı bir artış ile 17 civarında gelmiştir. Sizce devlet tarafından müdahale (sert düşüş) gelebilir mi? Şimdiden cevaplayan arkadaşlara teşekkürler.
Altında müdahale bekliyorum da dolarda boş kurşunla keriz silkeleme yapılabilir.

Bono çıkması gündemde aynı aralık ayı gibi faiz düşüreceğiz diyorlar yükseltiyorlar bir anda ansınızın KKM gibi bono çıkarabilirler.
Reis yarın faiz düşürür dolar 20 olur aklın gider. Faiz sebeptir enflasyon sonuç.

Müdahale
indir (1).jpg

Reis yarın faiz düşürür dolar 20 olur aklın gider. Faiz sebeptir enflasyon sonuç.
Faiz düşürebilir dolar 20 olabilir ancak enflasyona bağlı bono çıkması bayağıdır gündemde ve Erdoğan'ın konuşmaları tıpkı aralık ayındaki gibi. Milleti dolara çekiyor sonra bonoyu çıkarıp çakacaklar tekrar aşağı.

Zaten müdahale ediyorlardı. İpin ucu kaçtı.

Ne kadar doğru bilmiyorum ama geçen sene yaptırdığım kasko bu sene %30 hasarsızlık indirimi olmasına rağmen 2 katı çıkınca isyan etmiştim sigortamı yapan kişiye oda bu iyi hali şu anda müdahale ile tutuyorlar fırlamasını dedi. Anlaşılan tutulacak bir dal kalmadı.. Çok üzücü çok..

Geri