Dolara Neler Oluyor?

U-Uzda cikolatalı bazda yer miziniz
Ekran görüntüsü 2021-03-21 231525.png

daha ne olsun?
merkez banaksı başkanı fermanla değişti.(son 3 senede 4. değişim bu.)
merkez bankasının artık bağımsızlığını konuşmaya bile gerek yok.
İstanbul sözleşmesinden sonra diğer ülkelerin açıklamaları da ortada.
hani zaten faiz şişirmekle doları tutuyorlardı. yarın sabah zamlarla kalkarız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ülkemizde dolar bahane dolar düşmesine rağmen her türlü ihtiyaç malzemesi pahalılandı corona fln işçiler çalışamıyor diye hatırlatmak iterim.
dostum dolar bahane diye bir durum yok. kendi ürettiğimiz ürünlerin bile üretimi için dışarıya muhtacız(en basitinden enerji ithal ediyor oluşumuz) dolayısıyla bu fiyatlara yansıyor. ithal ürünleri söylemeye gerek bile yok. ha mal satan adamlar da "ben yüksekten aldım, mecbur size de yüksekten iteleyeceğim" diyor. bu arada marmaray vb. bile inanılmaz zamlandı. yani biraz açık görüşlü olalım.

10000iq vatandaş: yaw gardaşım 1 dolar 108 jopn yeni bak japonyaya en iyi ülke

Dostlar ekonomiden pek anlamam fakat dolar 8.30 gibi söylemler duydum ve heryerde duymaya başladım bunların doğruluk payı nedir?
Dolar şuan aynı 7.20
Bende şok oldum daha dün bakınca 7.20di dolar arkadaşım dc ye beler dolar 8.40 Oldu dedi bende şaka sandım bi baktım dolara şok oldum.

kanal istanbulun temellerini attığı için yatırımcı niye korkup kaçıyor anlamadım anlatırsan sevinirim.
https://www.google.com/amp/s/www.cu...al-istanbula-devlet-garantisi-verildi-1821924
Bu bir cumhurbaşkanı kararıyla çıkıyor
İstanbul sözleşmesinin tarihine de bakabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://www.google.com/amp/s/www.cu...al-istanbula-devlet-garantisi-verildi-1821924
Bu bir cumhurbaşkanı kararıyla çıkıyor
İstanbul sözleşmesinin tarihine de bakabilirsin.
Haberi kaynak olarak vermem doğru değil fakat medyadan takip ediyorum ben de .
İlk iki madde ulus nezdinde çok ciddi itibar zedeledi maalesef.

Arkadaşlar suriyelileri kaçak gönderelim aveupaya euro ve dolar çalıp gelsinler nasıl fikir?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,649
Üyeler
184,660
Son üye
Laz.
Geri