Elimizde altın var, her an patlayacak diye korkuyorum.uzun vadeli altın tercih ederim
seçimden sonra hisse senetleri çok uçtu keşke hisse senedi alsaydım dedim bende. 135tl lik hisse 170e çıkmış bikaç gündeElimizde altın var, her an patlayacak diye korkuyorum.
Keşke altın alsaydım. Dolar yükselsin satıp aldın alacağım. Uzun vadede kenarda durması için.hocam hayırlı olsun gramı 100tl arttı patlamadı
THY galiba :seçimden sonra hisse senetleri çok uçtu keşke hisse senedi alsaydım dedim bende. 135tl lik hisse 170e çıkmış bikaç günde
İkisi de kısa vade için pek iyi değil. Fakat uzun vade için ben altın tercih ederim. Çünkü her şekilde para ediyor. Mesela diyelim ki dolar aldınız ve başına bir olay geldi. Yırtıldı. O an paranız gider. Fakat altının her hali para, erimiş hali, katı hali.dolara mı yatırım yapmalıyım altına mı sizce ?
aynen hocam bugün tavandan aldım tabandan satarım herhaldeTHY galiba :
lanet gele şişe aselsan ve aksu tutuyordum aksuya sabrım kalmadı eski seviyesine gelince verecem.aynen hocam bugün tavandan aldım tabandan satarım herhalde
bence bikaç gün daha artar sonra doları dizginlemeye çalışırlar bu vesileyle bi duraksamaya geçeriz hocam.lanet gele şişe aselsan ve aksu tutuyordum aksuya sabrım kalmadı eski seviyesine gelince verecem.
bence şu şekil olacak kısa süreliği düşüş veya duraksama olacak fırsat o fırsat ben bu sene çok müdahale edileceğini zennetmiyorum bu seviyede tutmaları gerekecek çünkü kurun hissettirdiği 26 27 ama resmi olarak 23bence bikaç gün daha artar sonra doları dizginlemeye çalışırlar bu vesileyle bi duraksamaya geçeriz hocam.