doların düşüşüne özel sistem sizce gelirmi ?

kardeşim bir şeyi yorumlarken 3 ay öncesini düşünmezsin ona bakılırsa 5 yıl önce 3 liraydı
dolar max 7.25 gördü tabii ki iyi bir noktada değil ama bu durum düşmüş kabul edilir
peki bana fiyatı düşmüş bir PC göster kardeşim. piyasaya yansımıyor kolay kolay bu duşuşler ondan bahsediyorum. 5 yıl öncesiyle arasında kendin diyosun 4 TL fark var . 30 kuruş değil ;)

korona bitti mi de fiyat düşecek... düşcek düşcek diye söylemek yerine parasını nasıl düzgün sistemlere harcıyacağına dair bilgiler verseniz daha mutlu olunacağına eminim

Zaten onu söylememin amacı bu şu an senin 5k'ya topladığın pc'de gtx 1660 varken koronadan önce 5k'ya topladığın pcde RTX 2060 seçebiliyordun şu an piyasanın sallantılı olduğunu stok durumundan dolayı fiyatların arttığını söylüyorum tavsiye veriyorum sadece ?

Zaten onu söylememin amacı bu şu an senin 5k'ya topladığın PC'de gtx 1660 varken koronadan önce 5k'ya topladığın pcde RTX 2060 seçebiliyordun şu an piyasanın sallantılı olduğunu stok durumundan dolayı fiyatların arttığını söylüyorum tavsiye veriyorum sadece ?
evet haklısınız fakat böyle her durumda beklemeye devam edersek ne yazık ki elimizdeki bitecek ve belki benim aldığım sistem 6k ya çıkacak o yüzden bütçemize uygun sistem varsa işimizi görüyorsa kaçırmayıp alalım.

evet haklısınız fakat böyle her durumda beklemeye devam edersek ne yazık ki elimizdeki bitecek ve belki benim aldığım sistem 6k ya çıkacak o yüzden bütçemize uygun sistem varsa işimizi görüyorsa kaçırmayıp alalım.

Yani sende haklısın ne diyeyim kevgire çevirdiler bizi . Şu dönemde eğer illaki de sistem alacağım deniliyorsa f/p bir sistem toplanıp doların düşmesiyle upgrade yapılabilir he eğer ki düşmezse elimizdeki sistemi bizi idare edecek şekilde ayarlamalıyız .

Yani sende haklısın ne diyeyim kevgire çevirdiler bizi . Şu dönemde eğer illaki de sistem alacağım deniliyorsa f/p bir sistem toplanıp doların düşmesiyle upgrade yapılabilir he eğer ki düşmezse elimizdeki sistemi bizi idare edecek şekilde ayarlamalıyız .
kesinlikle haklısınız.. durum bi sabit olamadı bi yükseliyor bi alçalıyor çorba oldu dolar mevzusu bütçe kısıtlıysa elbet en iyi fırsat beklenmeli bütçe varsa bütçeye göre alınabilir...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,246
Üyeler
192,663
Son üye
Laray896
Geri