Neler Yeni

Doların düşüşüne sevinmeyin.

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
Dolar topluyorum en doğru tercih bence.
bende elimde zaten bir takım döviz var dipten dolar almayı düşünüyorum sonrasında ise tl değer kaybetmeye tekrar başlayınca bi borsaya girip tl'nin değer kaybedeceğine dair kaldıraçtan short basarım ytd.

eraychu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Eray
İlgilendiği Kategoriler
Pokémon
bende elimde zaten bir takım döviz var dipten dolar almayı düşünüyorum sonrasında ise TL değer kaybetmeye tekrar başlayınca bi borsaya girip TL'nin değer kaybedeceğine dair kaldıraçtan short basarım ytd.
dipten derken kaç tl lerden bahsediyorsun

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
Şuan iade edeyim mi sizce Çarşamba elimde olacak çünkü
iade edebilirsin aslında asgari ücret zam'ı sonrası yani yılbaşı sonrası tekrar zam gelicek ama onu söyliyim ben olsam iptal eder yılbaşına kadar almayı beklerdim indirim olursa geri alırdım indirim olmazsa zamlanmadan hemen önce alırdım ki zarar etmeyeyim. Açıkcası bu konuda çok yorum yapmayı doğru bulmuyorum dediğim gibi sonra benim yüzümden zarar edipte 24 bin tl'ye falan almayın ama siz iptal etmeyi düşünüyormuşsunuz dolar düştü diye bence bildiğinizi yapmakta biraz fayda var.

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
dipten derken kaç TL lerden bahsediyorsun
valla 1-2 gün ondan bekliyicem 14tl'ye düşen dolar yarın bi bakmışsın 16 tl de olabilir o zaman direkt alırım 20tl olmadan ama tutupta 12tl'ye falanda düşebilir çünkü halk satışını 1-2 gün'e kadar bitirmiş olur dolar satıcaklar satar bu 2 günlük süreçte dolar iyice düşer diye tahmin ediyorum satmazlarsa daha düşmezse direkt almayı düşünüyorum 9tl'yi görse dolar yine şaşırmam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sonra da dolar çıkıyor ve aglıyon. .D
dolar zaten çıkıcak adam elindeki tl değer kaybetmesin diye dolar alıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

yok knk

Anteros

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Can
iade edebilirsin aslında asgari ücret zam'ı sonrası yani yılbaşı sonrası tekrar zam gelicek ama onu söyliyim ben olsam iptal eder yılbaşına kadar almayı beklerdim indirim olursa geri alırdım indirim olmazsa zamlanmadan hemen önce alırdım ki zarar etmeyeyim. Açıkcası bu konuda çok yorum yapmayı doğru bulmuyorum dediğim gibi sonra benim yüzümden zarar edipte 24 bin TL'ye falan almayın ama siz iptal etmeyi düşünüyormuşsunuz dolar düştü diye bence bildiğinizi yapmakta biraz fayda var.
İptal ettim ama hepsicuzdana aldı 2 8 gün diyor umarım günlerce bekletmezler

İceWolf

80+ Silver
12,90 oldu

eraychu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Eray
İlgilendiği Kategoriler
Pokémon
geri yükselmeye başladı bile sanki
Edit:Yanlış alarm

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,101
İsim
Cicikuş
Beyler kimse boş tahmin yapmasın bu günlerde ne olacağı belli değil. Bende bıraktım bi anda 6TL düşüyor bir ayda 9TL den 18TL ye çıkıyor olum amerikanın bile 1 yıl sonraki durumu tahmin ediyorlar türkiyeninkini edemiyorlar.

Top Bottom