Doların düşüşüne sevinmeyin.

bende elimde zaten bir takım döviz var dipten dolar almayı düşünüyorum sonrasında ise TL değer kaybetmeye tekrar başlayınca bi borsaya girip TL'nin değer kaybedeceğine dair kaldıraçtan short basarım ytd.
dipten derken kaç tl lerden bahsediyorsun

Şuan iade edeyim mi sizce Çarşamba elimde olacak çünkü
iade edebilirsin aslında asgari ücret zam'ı sonrası yani yılbaşı sonrası tekrar zam gelicek ama onu söyliyim ben olsam iptal eder yılbaşına kadar almayı beklerdim indirim olursa geri alırdım indirim olmazsa zamlanmadan hemen önce alırdım ki zarar etmeyeyim. Açıkcası bu konuda çok yorum yapmayı doğru bulmuyorum dediğim gibi sonra benim yüzümden zarar edipte 24 bin tl'ye falan almayın ama siz iptal etmeyi düşünüyormuşsunuz dolar düştü diye bence bildiğinizi yapmakta biraz fayda var.

dipten derken kaç TL lerden bahsediyorsun
valla 1-2 gün ondan bekliyicem 14tl'ye düşen dolar yarın bi bakmışsın 16 tl de olabilir o zaman direkt alırım 20tl olmadan ama tutupta 12tl'ye falanda düşebilir çünkü halk satışını 1-2 gün'e kadar bitirmiş olur dolar satıcaklar satar bu 2 günlük süreçte dolar iyice düşer diye tahmin ediyorum satmazlarsa daha düşmezse direkt almayı düşünüyorum 9tl'yi görse dolar yine şaşırmam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sonra da dolar çıkıyor ve aglıyon. .D
dolar zaten çıkıcak adam elindeki tl değer kaybetmesin diye dolar alıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yok knk

iade edebilirsin aslında asgari ücret zam'ı sonrası yani yılbaşı sonrası tekrar zam gelicek ama onu söyliyim ben olsam iptal eder yılbaşına kadar almayı beklerdim indirim olursa geri alırdım indirim olmazsa zamlanmadan hemen önce alırdım ki zarar etmeyeyim. Açıkcası bu konuda çok yorum yapmayı doğru bulmuyorum dediğim gibi sonra benim yüzümden zarar edipte 24 bin TL'ye falan almayın ama siz iptal etmeyi düşünüyormuşsunuz dolar düştü diye bence bildiğinizi yapmakta biraz fayda var.
İptal ettim ama hepsicuzdana aldı 2 8 gün diyor umarım günlerce bekletmezler

12,90 oldu

geri yükselmeye başladı bile sanki
Edit:Yanlış alarm

insanlar devamlı satmaya devam edicek şuan düştükçe zarar ediyoruz diye 9tl'yi gördüğü an dolar almaya başlarım elimdeki parayla
9 TL den bende bi 20.000$ çekerim galiba

Beyler kimse boş tahmin yapmasın bu günlerde ne olacağı belli değil. Bende bıraktım bi anda 6TL düşüyor bir ayda 9TL den 18TL ye çıkıyor olum amerikanın bile 1 yıl sonraki durumu tahmin ediyorlar türkiyeninkini edemiyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,202
Üyeler
189,047
Son üye
Krieg
Geri