Neler Yeni

Doların düşüşüne sevinmeyin.

trenboloneren

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,118
İsim
Eren İlker Ağar
İlgilendiği Kategoriler
Fitness
Instagram
@eren__agar
Steam
1075812335
Discord
eren21601#7919
Reddit
eren21601

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
Beyler kimse boş tahmin yapmasın bu günlerde ne olacağı belli değil. Bende bıraktım bi anda 6TL düşüyor bir ayda 9TL den 18TL ye çıkıyor olum amerikanın bile 1 yıl sonraki durumu tahmin ediyorlar türkiyeninkini edemiyorlar.
boş tahmin değil ekonomik tahminler bu hamlenin kısa vadeli olduğunu ekonomiden anlayan herkes yapar

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,395
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
Doların düşmesinin sebebi piyasaya döviz aktarımı sağlanması fazla olan şey bilirsiniz ki değersizdir dolar 4 TL gibi bi düşüş yakalasada zamlar düşmeyecek asgari ücret zam'ı sonrası zaten iyice zam gelicek alıcağınız her şeye ve yapılan bu hamle kısa süreli bir hamle ekonomiden azıcık anlayan insan bir kaç ay sonra tekrar 20tl seviyelerine geleceğini bilir açıkcası bu gün dolar düşsün diye yarınlarından vazgeçtiler çünkü devlet halka verdiği söz için belirli bir ücret ödemek zorunda kalıcak dolar arttıkça. devletin elindeki parada erimiş olucak.
Hiç pozitif düşünemiyorum:(

Akagami no shanks

80+ Bronze
zaten fırsatçı satıcılarımız dolar artmadan önce zam yapmak için ürünleri satmayıp ellerinde bekletip zarar etmemek için doların artmasını bekliyorlardı öyle satıyorlardı anında zam yapan bu satıcılar dolar 4 TL düştükten sonra anında bi indirim uygulamazlar işlerine gelmez çünkü halk alışmışken pahalı pahalı satıcaklar
Cidden ülkemiz çok fırsatçı
Mesaj otomatik birleştirildi:

0 faiz 0 kdv 0 ötv supra olamayacağına göre dolar da düşemeez
Merak etme birgün supramizi alırız

Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Ahmetab
bende elimde zaten bir takım döviz var dipten dolar almayı düşünüyorum sonrasında ise TL değer kaybetmeye tekrar başlayınca bi borsaya girip TL'nin değer kaybedeceğine dair kaldıraçtan short basarım ytd.

En dolar sensin kardeşim tamam.

Natsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Emrullah Baykan
Geldi yine ekonomi tanrıları. Öne ne sürüyorsunuz şuan o kadar merak ediyorum ki. Bir de konuya ekonomiden az çok anlıyorsanız göreceksiniz, bilirsiniz diye başlıyorsunuz. Ne ticaret tecrübeniz var ne iş tecrübeniz var. Uluslararası girdi-çıktılardan zaten haberiniz yok. İnstagram postlarından öğrendiklerinizle burda laf ebeliği yapıyorsunuz. Gerçekten İlber Ortaylı'nın sizler hakkındaki tespitleri nokta atışı. Cahillik ayıp bir şey değil ama siz cahil değilsiniz hatta cahiller kendi içinde tutarlıdır. Kötü ve tehlikeli olan yarı cahillerdir.
Kimsenin çeyrek çepelek bilgiyle yüksek sesle konuşma hakkı olmamalıdır.

GévaudaN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Kaan Yener Yılmaz
Top Bottom