Neler Yeni

Doların düşüşüne sevinmeyin.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,596
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Yastık altında ki doları bozdurdum bu hale geldi, yorgan altındakini bozdursam neler olur siz düşünün.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,935
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Doların düşmesinin sebebi piyasaya döviz aktarımı sağlanması fazla olan şey bilirsiniz ki değersizdir dolar 4 TL gibi bi düşüş yakalasada zamlar düşmeyecek asgari ücret zam'ı sonrası zaten iyice zam gelicek alıcağınız her şeye ve yapılan bu hamle kısa süreli bir hamle ekonomiden azıcık anlayan insan bir kaç ay sonra tekrar 20tl seviyelerine geleceğini bilir açıkcası bu gün dolar düşsün diye yarınlarından vazgeçtiler çünkü devlet halka verdiği söz için belirli bir ücret ödemek zorunda kalıcak dolar arttıkça. devletin elindeki parada erimiş olucak.
Tamam

Dolar almanıza gerek yok artık bankaya tl olarak yatırıp dolar artarsa farkını alacaksınız. Artmazsa faizinizi alacaksınız gayet iyi yani

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
732
İsim
Yunus
Param hesabımda ürün aynı fiyat ile pazarda kaybım yok aslında girip şuan be geri alabilirim ayni ürünü

Biliyorum hocam aslında kötü yapmadınız çünkü kur aşırı düşüşte şuanda ama satıcılar fiyat düşürmeyecek bir süre bu kesin, kurun düşmesi aslında kötü bir şey mevduatların kar oranı artıyor çünkü.

Hakkımızda hayırlısı ama sana tavsiyem sürekli kontrol et düşüşte ürün vs bulursan satın al.

Anteros

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Can
Biliyorum hocam aslında kötü yapmadınız çünkü kur aşırı düşüşte şuanda ama satıcılar fiyat düşürmeyecek bir süre bu kesin, kurun düşmesi aslında kötü bir şey mevduatların kar oranı artıyor çünkü.

Hakkımızda hayırlısı ama sana tavsiyem sürekli kontrol et düşüşte ürün vs bulursan satın al.
Öyle yapıyorum ama %1 indirim koymuşlar dalga geçer gibi

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
Dolar almanıza gerek yok artık bankaya TL olarak yatırıp dolar artarsa farkını alacaksınız. Artmazsa faizinizi alacaksınız gayet iyi yani
kanka devlet bu farkı hangi parayla ödiyicek merkez bankasının kasası boş. İyice zarar edicek devlet
Mesaj otomatik birleştirildi:

katılıyorum bu uzun ve değerli yorumunuz için teşekkür ederim :blobdance:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,184
Üyeler
162,642
Son üye
MRCTYLN
Top Bottom