dolby atmos eq ayarı

Saian SS

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
440
arkadaşlar genellikle pubg benzeri oyun olan rust oynuyorum bunun için önerebileceğiniz eq ayarı var mı varsa paylaşırsanız çok memnun olurum
şuan bunu kullanıyorum
Ekran Alıntısı.PNG

şu an iyi ama bassları bir tık kısabilirsin

sağdan 3 tanesini (özellikle sağdan 3.) çok az indirgeyebilirsin. En solu bir tık kaldır. Kulaklığının sürücüsü varsa sürücü üzerinden yap bu ayarları, 7.1 stereo max falan özelliklerini de aç varsa eğer

sağdan 3 tanesini (özellikle sağdan 3.) çok az indirgeyebilirsin. En solu bir tık kaldır. Kulaklığının sürücüsü varsa sürücü üzerinden yap bu ayarları, 7.1 stereo max falan özelliklerini de aç varsa eğer
arctis 3 2019 sürümünü kullanıyorum uygulaması yok maalesef. dolby atmos kullanıyorum

Hocam arctis 3 kullanıyorsunuz ne demek yok. İndirin şunu hemen

Hocam arctis 3 kullanıyorsunuz ne demek yok. İndirin şunu hemen
2019 sürümünden önceki arcits 3 lerde kod çıkıyor ve o şekilde programa giriyorlar ama 2019 sürümünden sonraki arcits 3 lerde yok diye biliyorum

yazılımlarda çakışma olduğu için kaldırıldı diye okumuştum

2019 sürümünden önceki arcits 3 lerde kod çıkıyor ve o şekilde programa giriyorlar ama 2019 sürümünden sonraki arcits 3 lerde yok diye biliyorum

yazılımlarda çakışma olduğu için kaldırıldı diye okumuştum
özür dilerim hocam böyle bi sürücü sorunu olduğunu yeni duydum. Dolby atmos da geniş işlevsellik yapısına sahip, orada 7.1 ve stereo max ayarları varsa açabilirsiniz.

estağfurullah forumu zaten yeni şeyler öğrenmek için kullanıyoruz bir yandan. dolby atmosun bir kötü yanı da o ki 7.1 ayarı sunmuyor :( ama çokta sorun olmuyor. teşekkür ederim bu arada eq yardımın için

2019 öncesi versiyonunu kullanan arkadaşım ss programından 7.1 ayarlayabilmesine rağmen kullanmayı tercih etmiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,485
Üyeler
186,897
Son üye
solema
Geri