Neler Yeni

Dolu kasa ağırlığı ve kargo ücreti

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Dilara
Merhaba konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum. Bilecikten İzmire dolu kasa kargolatıyorum. PTT Kargo aracılığıyla 113 tl ücret biçtiler ekte de ağırlık falan yazıyor ekleyeceğim. Bu konuda pek bi fikrim olmadığı için sizlerin de fikrini almak istedim. Normal mi acaba?

Ekler

• IMG_20221111_131534.jpg
    IMG_20221111_131534.jpg
    63.9 KB · Hit: 47

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,886
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Az bile çıkmış.

Falekess

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Gökhan
Merhaba konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum. Bilecikten İzmire dolu kasa kargolatıyorum. PTT Kargo aracılığıyla 113 TL ücret biçtiler ekte de ağırlık falan yazıyor ekleyeceğim. Bu konuda pek bi fikrim olmadığı için sizlerin de fikrini almak istedim. Normal mi acaba?
Keşke şey yapsaydınız shopier üzerinden ilan açsaydınız anlaşmalı kargo kodu veriyor komisyonlarla max 60 tutardı

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Dilara
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Keşke şey yapsaydınız shopier üzerinden ilan açsaydınız anlaşmalı kargo kodu veriyor komisyonlarla max 60 tutardı
Durum biraz karışık olduğu için bilgisayarın bana geldiğine dua ediyorum şuan gönderilen şeyin kasa olduğundan emin olmak istedim ne kadar kargo ücreti verdiğim benim için önemli değil şu anda
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben bilgisayarı ikinci el aldım bi arıza sonucu garantiye göndermek zorunda kaldım itopya da bilgisayarı faturadaki kargo adresine göndermiş yazılı olarak belirtmem rağmen

Merhaba konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum. Bilecikten İzmire dolu kasa kargolatıyorum. PTT Kargo aracılığıyla 113 TL ücret biçtiler ekte de ağırlık falan yazıyor ekleyeceğim. Bu konuda pek bi fikrim olmadığı için sizlerin de fikrini almak istedim. Normal mi acaba?
ptt ye verme

Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
Onur Uygun
İlgilendiği Kategoriler
PC toplama
Instagram
onur27uygun

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,101
İsim
emir yapar
Şehri tam hatırlamıyorum istanbuldan doğu tarafına. 0 kasa satmıştım parçalar kasa vs her şey dahil. Alıcı ödemeli 450TL tutmuştu kargo ücreti

Falekess

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Gökhan
Durum biraz karışık olduğu için bilgisayarın bana geldiğine dua ediyorum şuan gönderilen şeyin kasa olduğundan emin olmak istedim ne kadar kargo ücreti verdiğim benim için önemli değil şu anda

Ben bilgisayarı ikinci el aldım bi arıza sonucu garantiye göndermek zorunda kaldım itopya da bilgisayarı faturadaki kargo adresine göndermiş yazılı olarak belirtmem rağmen
Allahtan geri göndermiş, göndermiyedebilirdi

Ben istanbul ici ufacik islemci gonderdim 2 3 gun once 51 TL tuttu
Anlasmali birde
Normal yani
Anlaşmalı değildir işlemciden büyük şeyler yolladım Türkiye'nin bir ucundan bir ucuna 15-20tl max gidiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Mehmet Alper Çalışkan
Şöyle söyleyeyim; normalde izmir bilecik kendi şirketimde desi başına satış fiyatı 1,30 TL civarında. Ama bilecikten izmire aynı olmuyor. O ürün kuvvetle muhtemel önce Eskişehir veya Afyona sonrasında izmire gider. Bununda bedeli desi başına yaklaşık 2,50 TL olur diye tahmin ediyorum. Tutarlar +-%10 olarak hesaplarsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,594
Üyeler
161,313
Son üye
derdicok
Top Bottom