Neler Yeni

Dolu Uyarısı / Şiddetli Sağanakta PC Kapatılmalı Mı ?

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
İstanbul, İzmir Ve civar şehirler için Dolu uyarısı yapıldı. sabah yağmaz diyorduk ama şu an saat 3 olmasına rağmen hava kapkaranlık evde ışık açıyoruz. ve az önce (saydım) yaklaşık 12 saniyelik bir gök gürlemesi yaşandı. Harbiden yağacak gibi 20dk önceki halden çok farksız gökyüzü. lütfen önlemlerimizi bi güzel alalım zarar gelmesin araçlara vb.

Bu arada çok fazla yağmaya başlarsa pc'yi kapatayım mı ?
Normalde elektrik tesisatı çok iyi tüm sokağın tesisatı 2011 yapımı elektrik direkleri ile değil yer altından sağlanıyor hizmetler.

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
İstanbul, İzmir Ve civar şehirler için Dolu uyarısı yapıldı. sabah yağmaz diyorduk ama şu an saat 3 olmasına rağmen hava kapkaranlık evde ışık açıyoruz. ve az önce (saydım) yaklaşık 12 saniyelik bir gök gürlemesi yaşandı. Harbiden yağacak gibi 20dk önceki halden çok farksız gökyüzü. lütfen önlemlerimizi bi güzel alalım zarar gelmesin araçlara vb.

Bu arada çok fazla yağmaya başlarsa PC'yi kapatayım mı ?
Normalde elektrik tesisatı çok iyi tüm sokağın tesisatı 2011 yapımı elektrik direkleri ile değil yer altından sağlanıyor hizmetler.
Akım korumalı priz varsa ve psu kaliteli ise bence gerek yok

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
@oguzhnsrmn bakalım benim konu ne zaman gelecek .d şka şka gül diye.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Akım korumalı priz varsa ve psu kaliteli ise bence gerek yok
psu corsair spec delta rgb ile gelen 650w'lık psu. akım korumalı priz var mı bilmiyorum uzatma kullanmak zorundayım.

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte
Şimşek falan olduğu zaman kapatmanız daha iyi olur. Garantiye alın işinizi.

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Yağmur yağmasını çok severim umarım bende bir gün o sağanak yağışa maruz kalırım.
Ne olur ne olmaz kapat bilgisayarı.Bende kapatıyorum.

Kemal Salih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Kemal Salih

Bu arada çok fazla yağmaya başlarsa PC'yi kapatayım mı ?
nolur nolmaz kapa bence

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Ne olur ne olmaz diye yağmaya başladan önce kapatın. Özellikle güncelleştirme ve disk biçimlendirme yapmaktan kaçının eğer böyle bir işlemde elektrik kesilirse diskiniz arızalanabilir. (USB belleğim bozuldu.)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,022,667
Üyeler
162,044
Son üye
cabbar1905