helpyardımplz
80+ Silver
Ağaçları yerinden sökecek güçte fırtına olmadıkça kapatmıyorum.
Geçemedim adama dedimki kartı sakla ben alıcam. Satmış herif kartı. Bende benimkini satmadım o yüzdenRX 590 dan 480'e geçiyor PC yi kapatmıyor sen tersten doğmuşsun ppni çalayımda sen gör
Nasipte varsa...İstanbul, İzmir Ve civar şehirler için Dolu uyarısı yapıldı. sabah yağmaz diyorduk ama şu an saat 3 olmasına rağmen hava kapkaranlık evde ışık açıyoruz. ve az önce (saydım) yaklaşık 12 saniyelik bir gök gürlemesi yaşandı. Harbiden yağacak gibi 20dk önceki halden çok farksız gökyüzü. lütfen önlemlerimizi bi güzel alalım zarar gelmesin araçlara vb.
Bu arada çok fazla yağmaya başlarsa PC'yi kapatayım mı ?
Normalde elektrik tesisatı çok iyi tüm sokağın tesisatı 2011 yapımı elektrik direkleri ile değil yer altından sağlanıyor hizmetler.
Sen ciddimisin? Şaka mı yapıyorsun?yağmur başladı. ben kaçar. telefondan devamsss.
EeeeeeNasipte varsa...
aynen yağmurlu kardeşim aynen. dolu başladı sen yağmur diyorsun.Sen ciddimisin? Şaka mı yapıyorsun?
Yağmurlu hava diye bilgisayar mı kapatılır?
bu gadaEeeeee
Bilgisayara mı düşüyor kardeşim dolu ne diyorsun?aynen yağmurlu kardeşim aynen. dolu başladı sen yağmur diyorsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu gada
ya modem yanarsa hadii bakalımmmmmmmmmmbende laptop var kapatmasam da bir şey olmuyor