Dolu Uyarısı / Şiddetli Sağanakta PC Kapatılmalı Mı ?

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Reaksiyon skoru
17,943
İstanbul, İzmir Ve civar şehirler için Dolu uyarısı yapıldı. sabah yağmaz diyorduk ama şu an saat 3 olmasına rağmen hava kapkaranlık evde ışık açıyoruz. ve az önce (saydım) yaklaşık 12 saniyelik bir gök gürlemesi yaşandı. Harbiden yağacak gibi 20dk önceki halden çok farksız gökyüzü. lütfen önlemlerimizi bi güzel alalım zarar gelmesin araçlara vb.

Bu arada çok fazla yağmaya başlarsa pc'yi kapatayım mı ?
Normalde elektrik tesisatı çok iyi tüm sokağın tesisatı 2011 yapımı elektrik direkleri ile değil yer altından sağlanıyor hizmetler.

İstanbul, İzmir Ve civar şehirler için Dolu uyarısı yapıldı. sabah yağmaz diyorduk ama şu an saat 3 olmasına rağmen hava kapkaranlık evde ışık açıyoruz. ve az önce (saydım) yaklaşık 12 saniyelik bir gök gürlemesi yaşandı. Harbiden yağacak gibi 20dk önceki halden çok farksız gökyüzü. lütfen önlemlerimizi bi güzel alalım zarar gelmesin araçlara vb.

Bu arada çok fazla yağmaya başlarsa PC'yi kapatayım mı ?
Normalde elektrik tesisatı çok iyi tüm sokağın tesisatı 2011 yapımı elektrik direkleri ile değil yer altından sağlanıyor hizmetler.
Akım korumalı priz varsa ve psu kaliteli ise bence gerek yok

@oguzhnsrmn bakalım benim konu ne zaman gelecek .d şka şka gül diye.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Akım korumalı priz varsa ve psu kaliteli ise bence gerek yok
psu corsair spec delta rgb ile gelen 650w'lık psu. akım korumalı priz var mı bilmiyorum uzatma kullanmak zorundayım.

Şimşek falan olduğu zaman kapatmanız daha iyi olur. Garantiye alın işinizi.

Yağmur yağmasını çok severim umarım bende bir gün o sağanak yağışa maruz kalırım.
Ne olur ne olmaz kapat bilgisayarı.Bende kapatıyorum.

Bu arada çok fazla yağmaya başlarsa PC'yi kapatayım mı ?
nolur nolmaz kapa bence

Ne olur ne olmaz diye yağmaya başladan önce kapatın. Özellikle güncelleştirme ve disk biçimlendirme yapmaktan kaçının eğer böyle bir işlemde elektrik kesilirse diskiniz arızalanabilir. (USB belleğim bozuldu.)

Geri