Öneri Domain ve Hosting hizmetini nereden alabilirim?

TheburuQ

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
189
Merhaba,
Ürünlerimi tanıtabileceğim, ilan tarzında bir web sitesi kurmak istiyorum. Bu konuda acemiyim. "Domain" ve "Hosting" almam gerekiyormuş. Bunları nereden satın alabilirim?
Güvenilir ve uygun fiyatlı bir yer önerebilir misiniz?

Hiç boşuna para harcama. Facebook ya da instagram hatta X gibi siteleri kullan geç.

Dostum gereksiz tabii boşuna masraf profesyonel değilsin zaten. Şu durumda site senin için gereksiz.
Benimde biraz aklıma takılmıştı. Satış yapmayı planlıyordum. Site açmazsam güvenilir olmaz gibi düşünmüştüm. Fakat biraz düşününce size hak verdim. Öneriniz için teşekkür ederim.

Ne tarz ürünler satacaksın bunlardan bahsetsen iyi olur. Arkadaşın detayları tam bilmeden para harcama demesi yersiz.
Toptan ürün mü alıyorsun, marka adı altında mı satacaksın?

Ne tarz ürünler satacaksın bunlardan bahsetsen iyi olur. Arkadaşın detayları tam bilmeden para harcama demesi yersiz.
Toptan ürün mü alıyorsun, marka adı altında mı satacaksın?
Kendi yaptığım bir ürünü satacağım. Aslında kendi markamı oluşturmaya çalışıyorum diyebilirim.

Kendi yaptığım bir ürünü satacağım. Aslında kendi markamı oluşturmaya çalışıyorum diyebilirim.
Şu an site kurmak için eski yıllardaki gibi çok fazla bütçeye ihtiyacın yok. Cursor gibi uygulamalarla site kurup satan çok fazla kişi var ki onlardan biri benim. Bizim de kendi kadın giyim markamız var onun için kurduk. Tabi biz toptan alıp etiket basıyoruz. Aslında senin için shopier gibi uygulamalar daha iyi olur. Markayı büyütüp de biraz daha bütçe ayırıp bir iş yapmak istersen site kurma işini database'den ödeme sistemine kadar uygun bir fiyata kurabilirim.

Geri