Neler Yeni

Dominator Platinum mu? Trident Z Neo mu?

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Toxpox'a bende tamamen katılıyorum. 16 GB artık yetmiyor. 32 GB Ballistix çok daha mantıklı. zaten 3800-3733 MHZ üstü Overkill gibi bir şey.

Valla ben üzülerek sistemdeki Dominator Platinumlarımı cıkarttım. Kesinlikle yine olsa yine dominator alırım. Şu anda üzülerek satışa çıkarttım.. Profil boyutu yüzünden..
Kasayı Corsair 5000X almıştım, yüksek profilli ramlerde sorun oluşturur mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Beyler hepinize çok teşekkürler fakat zaten ballistix ile ilgili yeterli bilgilendirmeyi bana @DerratiX yaptı. Ballistixe yönelirsem 32gb ram yapabileceğimin bende farkındayım, yinede aklımda ramler konusunda soru işaretleri var. Asıl konumuza dönecek olursak bahsettiğim 2 ram arasından sorduğum sorularda bilginiz yok mu?

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,334
İsim
Bilal Tepe

Beyler hepinize çok teşekkürler fakat zaten ballistix ile ilgili yeterli bilgilendirmeyi bana @DerratiX yaptı. Ballistixe yönelirsem 32gb ram yapabileceğimin bende farkındayım, yinede aklımda ramler konusunda soru işaretleri var. Asıl konumuza dönecek olursak bahsettiğim 2 ram arasından sorduğum sorularda bilginiz yok mu?
Dominatorun çipleri daha iyi sanırsam ama gskill Trident Neo da adı çıkmış senelerdir satılan model sorun yaşayan hiç görmedim duymadım baktığım kadarıyla da tek tük diğer forumlarda gördüm onlar da değişim yapmışlar zaten ballistix alıp 32 yapmak en mantıklısı tipi güzel 16 yerine kalite 32 daha tercih edilir knk

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Gokhan

Benim sıkıntının esas sebebi taktığım su soğutmanın fanları önünde ek bir fan aydınlatma kasası olması.. Yoksa yine kurtarırdı. Sizin kasa da bu sorun olmayacaktır. Bi 3080 derdine düştük aksiyonlara :)

Top Bottom