Donanım arızası DRAM ışığı

servis sonuçlanmadan iade talebini kabul ederler mi
2 günlük eşya ben iade istiyorum ramimde bir sorun çıkmadı diyin veya aldığınız firmadan iade talebi oluşurun 14 günü geçmediyse
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Masraf çıkmaz garantiden ücret almadan kişiden, halledilmeli firma tarafından, onu anlatmaya çalıştım zaten. Sizn onlara masrafı ne bana ne düşüyor gibi şeyler falan sormayın hiç.
hocam klasik servis ya iade konusunda hepsi aynı

2 günlük eşya ben iade istiyorum ramimde bir sorun çıkmadı diyin veya aldığınız firmadan iade talebi oluşurun 14 günü geçmediyse

Aynen hata cihazda olsa bile kullanıcı hatası diyen servisler dolu hep etrafta. Bir onu öğrenmişler...

o zaman servisi beklemeden iade mi isteyeyim çözüm üretemezler mi bu soruna

iade istemeniz daha mantıklı hocam o anakart yetmiyor zaten işlemciye nereden almıştınız anakartı

iade istemeniz daha mantıklı hocam o anakart yetmiyor zaten işlemciye nereden almıştınız anakartı
veya hazır sistem mi aldınız

Aynen hata cihazda olsa bile kullanıcı hatası diyen servisler dolu hep etrafta. Bir onu öğrenmişler...
söylenecekk çok söz varda hocam

veya hazır sistem mi aldınız

söylenecekk çok söz varda hocam
hepsini gamegarajdan aldım hazır sistem olarak bir iki parçasını değiştirdim

Normalde dediğniz gibi 2 günlük ürünse servise gidecek bir durum yok. Arızalı ürünü değiştrmeleri lazım. Sanırsam sistem game garajdan alınmış onun parçalarına benzsiyor.

hepsini gamegarajdan aldım hazır sistem olarak bir iki parçasını değiştirdim
game garaj da iade sistemi nasıl oluyor bilmiyorum hocam bi arayın müşteri hizmetlerini

game garaj da iade sistemi nasıl oluyor bilmiyorum hocam bi arayın müşteri hizmetlerini
o zaman hem tavırlarından dolayı hem de anakartın yetersizliğinden dolayı iade etmemi öneriyorsunuz değil mi sorunun çözülmeyeceğinden değil

o zaman hem tavırlarından dolayı hem de anakartın yetersizliğinden dolayı iade etmemi öneriyorsunuz değil mi sorunun çözülmeyeceğinden değil
hocam o anakart sizin işlemcinizi tam anlamıyla besleyemez (darboğaz yapabilir) beslese bile baya zorlar anakartı iade edip b seğment bi anakart almanız daha mantıklı

sorun da çözülür büyük ihtimalle ama o anakartı tavsiye etmem

tamam teşekkür ederim yardımınız için

Geri