Donanım Arşivde Günde Kaç Kişiyi Reportluyorsunuz

MufasaBoss

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,022
Donanım Arşivde Günde Kaç Kişiyi Reportluyorsunuz Ben 24 Kasımda Espiri Yaptım Sonra Uyarı Aldım Reportlamış Biri Beni Ondan Sonra Hırs Yaptım Ve Günde En Az 1 Kişiyi Reportluyorum Ve Reportladığım Kişiler Ceza Alıyor Yada Gereksiz Mesaj Diye İşaretleniyor Boş Report Atmıyorum

Son düzenleme:
Donanım Arşivde Günde Kaç Kişiyi Reportluyorsunuz Ben 24 Kasımda Espiri Yaptım Sonra Uyarı Aldım Reportlamış Biri Beni Ondan Sonra Hırs Yaptım Ve Günde En Az 1 Kişiyi Reportluyorum
Küfür vs olmadığı sürece reportlamam gereksiz mesaj bile olsa 2-3 günde Max 2 kişi falan

hiç... reportlayacağım tek kişiyi de kaybettiğim için şu anlık hiç (o da gerçekten hak eden tek kişiydi sanirim)

KİMDİİİ ACABAAA
Birisi demişti ki ''kız arkadaşa doğum gününde ne alınır?'' bu reportlayacağım ama kaybettiğim kişi de ''vibratör'' yazmıştı... tepki alınca da ''yaaa kızlar anca bunu hak eder filli boyalar'' gibisinden bir mesaj yazmıştı, bence banlanmayı hak ediyordu :C

kaydolduğumdan beri hiç reportlamadım hatta siz söyleyene kadar aklıma report tuşu gelmemişti :D

Donanım Arşivde Günde Kaç Kişiyi Reportluyorsunuz Ben 24 Kasımda Espiri Yaptım Sonra Uyarı Aldım Reportlamış Biri Beni Ondan Sonra Hırs Yaptım Ve Günde En Az 1 Kişiyi Reportluyorum Ve Reportladığım Kişiler Ceza Alıyor Yada Gereksiz Mesaj Diye İşaretleniyor Boş Report Atmıyorum
80 + tan modertörlüğe videosu part 1

la ben çoklu hesap kullanımından bir hesabım perma yedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

maili unutmuştum oysaki.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,167,131
Üyeler
185,382
Son üye