bence de haklısın , dost göremiyoruz hiç bu tarz sistemler.Artık giriş seviyesi yetti şöyle 3060 ti yada 6700xt olsa 12400f ile hiç düşünmeden alırım
Bence silverBence Altından başlar
Benim pek bir fikrim yok öncedende bu tarz bir şey olmuştu gold ve üstü içindiBence silver
Bı arkadaş dediki silvera kadar düştü.Sadece foruma özelse silver üstü olur benceBenim pek bir fikrim yok öncedende bu tarz bir şey olmuştu gold ve üstü içindi
O zaman özel olmaz bence çünkü birsürü silver üye varBı arkadaş dediki silvera kadar düştü.Sadece foruma özelse silver üstü olur bence
E olsun zaten foruma özel olanlar yeni katılımcılar içn değil zaten adam 2k mesaj istesede kasamaz. Bence silver tam olurO zaman özel olmaz bence çünkü birsürü silver üye var
Ben olsam yapardım hemde nasıl 5 gün var dahaE olsun zaten foruma özel olanlar yeni katılımcılar içn değil zaten adam 2k mesaj istesede kasamaz. Bence silver tam olur
1k tane konunun her birine 2 şer mesaj yazmanız lazım veya 2k konuya 1 er tane. Kolay gelsinBen olsam yapardım hemde nasıl 5 gün var daha
Benim yapmama gerek yok eğer işsizse yapar zaten ben yapardım1k tane konunun her birine 2 şer mesaj yazmanız lazım veya 2k konuya 1 er tane. Kolay gelsin