Xpertronic
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 803
6,5 ay yemeyip içmeden askeri ücreti kenara atarsak bu sistemden alıyoruz şaka gibi 6,5 ay sonunda dolar az daha yükselir yine alamayız gerçi 
ucuz sistem toplama isterken asgari ücreti duymamla videoya koştum ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
almanyada asgari ücretle bu sistem toplanıyo çok iyi ya
Bugünde bunun için yakıyoruz vay anasını.Boşa yaşıyoruzAlmanya'da asgari ücretle 10700k ve 3070 ile monitör dahil bir sistem toplanabiliyor.
aahahaha haklısın6,5 ay yemeyip içmeden askeri ücreti kenara atarsak bu sistemden alıyoruz şaka gibi 6,5 ay sonunda dolar az daha yükselir yine alamayız gerçi![]()
ben hep diyordum. Lakin linc load geciyorlar saygi deger bilincli hobbitler
ben türkiye için yaptı zanettim meğersem almanya için yapmışucuz sistem toplama isterken asgari ücreti duymamla videoya koştum ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
almanyada asgari ücretle bu sistem toplanıyo çok iyi ya
aynı şeyi ben yaşadım :/ben türkiye için yatı zanettim meğersem almanya için yapmış
Abdullah abi asgari ücretle sistem çıkarcak dediler sj oldumAbdullah Reyizden 4000-5000TL ye sistem bekleyenlerin VİDEOYA tepkisi: BRUH
we want 1₺=1€ ama € asgari ücretiyle toplanabilen sistem ney ₺ asgariysiyle toplanabilen sistem ney...cok güzel olmus ve arkadas cok güzel anlatmis. iste ben size dedimde
![]()
![]()
![]()
bol güzel izleyiniz![]()
Çıldırmammak elde değil bu videoyu izleyipAlmanya'da asgari ücretle 10700k ve 3070 ile monitör dahil bir sistem toplanabiliyor.